Een Video-uitzending Organiseren

Inhoudsopgave:

Een Video-uitzending Organiseren
Een Video-uitzending Organiseren

Video: Een Video-uitzending Organiseren

Video: Een Video-uitzending Organiseren
Video: Stop Crying, It’s Coming! | Pastor Steven Furtick | Elevation Church 2024, April
Anonim

Elke internetgebruiker kan video-uitzendingen organiseren. Het enige wat je hoeft te doen is een webcam, een snelle en stabiele internetverbinding en wat programma's. Tegelijkertijd kan een groot aantal mensen live video bekijken.

Een video-uitzending organiseren
Een video-uitzending organiseren

instructies:

Stap 1

Download en installeer een speciale WebCamPlus-toepassing op uw computer van de officiële website van het project op https://webcam.akcentplus.ru/. Zorg ervoor dat de microfoon en webcam werken, open vervolgens het programma en start je eigen video-uitzending, die op je website of blog kan worden geplaatst. Om de uitzending te starten, klikt u op de overeenkomstige knop in het hoofdvenster van het programma. Dit hulpprogramma maakt het erg handig om continue video-uitzendingen van stationaire camera's te organiseren.

Stap 2

Ga naar de Mail. Ru-portal en maak er je eigen account aan (start een e-mail). Na voltooiing van de registratie, voordat u op de knop "Registreren" klikt, plaatst u een vinkje in de regel "Maak mijn wereld". Open daarna uw pagina in het sociale netwerk "My World", dat tijdens het registratieproces is gemaakt. Om de uitzending te organiseren, klikt u op de link "Video" en klikt u op de volgende pagina op de link "Video-uitzending maken ". Daarna wordt de uitzendingspagina geladen, waarop u de werking van de apparatuur moet controleren. Zorg ervoor dat de webcam goed werkt en klik vervolgens op de knop "Uitzending starten". Om de live foto met je vrienden te delen, kopieer je de link onder de video en stuur je deze naar je blog, website, e-mail of instant messenger.

Stap 3

Ga naar Smotri.com, de grootste Russische bron voor videohosting. Registreer je op deze site om je eigen video te kunnen uitzenden. Ga na registratie naar het onder uw account en klik op de link "Uitzending maken", die op de hoofdpagina zal verschijnen. Selecteer vervolgens het type toekomstige uitzending. De uitzending kan tijdelijk zijn, waarna de opname niet wordt opgeslagen, of permanent, waarnaar u op elk moment kunt terugkeren. Maak je keuze, zet je webcam en microfoon aan en start je eigen live uitzending.

Aanbevolen: