Hoe Een Mobiele Telefoon Te Doorboren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Mobiele Telefoon Te Doorboren?
Hoe Een Mobiele Telefoon Te Doorboren?

Video: Hoe Een Mobiele Telefoon Te Doorboren?

Video: Hoe Een Mobiele Telefoon Te Doorboren?
Video: Hoe maak ik mijn slomo's op een samsung gsm 2024, Mei
Anonim

We worden allemaal geconfronteerd met situaties waarin het nodig is om informatie over een persoon te achterhalen. Ondanks het feit dat de meeste methoden om dergelijke informatie te zoeken niet geheel legaal zijn, is deze informatie niet altijd nodig voor criminele doeleinden. Soms proberen we onszelf gewoon te beschermen tegen de beller die belt en de telefoon niet opneemt. In dergelijke gevallen is het handig om zijn mobiel te ponsen.

Hoe een mobiele telefoon te doorboren?
Hoe een mobiele telefoon te doorboren?

instructies:

Stap 1

Raadpleeg de zoekdiensten die u in grote aantallen zult vinden op de pagina's van het wereldwijde internet. Sites waar wordt voorgesteld om niet alleen mobiele telefoons van verschillende telecomoperators te doorboren, maar ook om de locatie van de abonnee te bepalen, zijn in overvloed aanwezig.

Stap 2

Onthoud dat u het slachtoffer kunt worden van oplichters en misleid kunt worden wanneer u voor de service betaalt. Meestal wordt u gevraagd om een sms-bericht naar een kort nummer te sturen om toegang te krijgen tot de informatie waarin u geïnteresseerd bent. De kosten van zo'n sms zijn meestal niet hoog. Na het verzenden van een sms zullen ze zelfs vele malen meer van uw account opnemen en zal het mobiele saldo veel verder gaan dan het nulpunt. Natuurlijk zal er niemand zijn om claims te maken.

Stap 3

Pons uw mobiele telefoon op het punt van betaling voor mobiele diensten. Hiervoor moet u weten dat wanneer u uw mobiele telefoonaccount aanvult, de beheerder uw persoonlijke gegevens ziet, die u zelf hebt aangegeven bij het sluiten van een overeenkomst met een mobiele serviceprovider. Ga naar de "militaire" truc en zoek uit hoe je de informatie kunt vinden die je nodig hebt van de salonmanager. Het resultaat hangt af van je blufvaardigheid. Als ze je niets vertellen, wees dan niet ontmoedigd. Ga gerust naar een ander betaalpunt en probeer het daar. In sommige ervan zul je zeker geluk hebben.

Stap 4

Pons een mobiel nummer via de database van mobiele operators. Dergelijke bases zijn te vinden op handwerkschijven die zijn gekocht op een van de markten voor radio-elektronica in de nummers die u niet één kunt slaan, maar zoveel als u wilt.

Stap 5

Zoek kennissen in de rechtshandhaving en probeer via hen de nodige informatie te achterhalen. Ze hebben het recht om alle informatie over de abonnee te verkrijgen die beschikbaar is bij de mobiele operator. De waarheid is niet voor persoonlijke doeleinden, wat deze methode niet erg legaal maakt. Maar als je vastbesloten bent, ga je gang.

Aanbevolen: