Video Overzetten Van Een Webcam

Inhoudsopgave:

Video Overzetten Van Een Webcam
Video Overzetten Van Een Webcam

Video: Video Overzetten Van Een Webcam

Video: Video Overzetten Van Een Webcam
Video: How to Capture Video from Multiple Webcams the Easy Way 2024, Mei
Anonim

Webcamtransmissie wordt gebruikt voor het streamen van internetuitzendingen en videoconferenties. Voor het overbrengen van video via internet worden speciale programma's gebruikt. Ook kan de uitzending worden georganiseerd via speciale videobronnen.

Video overzetten van een webcam
Video overzetten van een webcam

Noodzakelijk

  • -Webcam;
  • - stuurprogramma's voor de webcam;
  • - een programma voor videocommunicatie.

instructies:

Stap 1

Sluit uw webcam aan op uw computer en installeer de vereiste software vanaf de schijf die bij het apparaat is geleverd. Als er geen stuurprogramma's bij de camera zijn geleverd, gaat u naar de website van de fabrikant en downloadt u deze via de downloadsectie. Installeer de hulpprogramma's volgens de instructies op het scherm.

Stap 2

Vind de juiste toepassing voor het uitzenden van beelden. Voor eenvoudige videoconferenties met een klein aantal mensen kunt u algemene hulpprogramma's gebruiken, zoals Skype, QIP of MailAgent. Om vast te leggen wat er voor de camera gebeurt, kunt u ASUS Video Security of FlyDS gebruiken. Om met andere mensen te communiceren, kunt u sociale netwerken gebruiken die de mogelijkheid bieden om een webcamera te gebruiken (bijvoorbeeld Vkontakte of Facebook).

Stap 3

Download de software van uw keuze en installeer deze. Nadat de installatie is voltooid, start u de toepassing en controleert u de functionaliteit. Als de afbeelding niet duidelijk is, gebruikt u het overeenkomstige gedeelte van de hulpprogramma-instellingen. Om de camera fijn af te stellen, voert u het hulpprogramma Driver Configuration uit, dat meestal automatisch met het stuurprogramma wordt geïnstalleerd.

Stap 4

Een VLC-speler is ook geschikt voor het streamen van video. Start het programma en ga naar het menu "Media" - "Streaming". Stel in het tabblad "Apparaat vastleggen" de juiste instellingen in, selecteer de gebruikte camera. Klik op de knop "Stream" - "Bestemmingspaden". Selecteer HTTP in het venster Nieuw bestemmingspad en klik vervolgens op Toevoegen. Nadat u alle benodigde instellingen heeft gemaakt, klikt u op de knop "Stream".

Stap 5

Er zijn veel internetdiensten voor het verzenden van afbeeldingen naar internet. Ga naar een van deze bronnen, doorloop de registratieprocedure. Met behulp van de bijbehorende menu-items kunt u de video-uitzending starten.

Aanbevolen: