Hoe De Headset Aan Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe De Headset Aan Te Zetten
Hoe De Headset Aan Te Zetten

Video: Hoe De Headset Aan Te Zetten

Video: Hoe De Headset Aan Te Zetten
Video: i11 TWS Bluetooth ear buds How to turn on, charge, pair, sound test 2024, April
Anonim

Draadloze hoofdtelefoons voor telefoons genieten een welverdiende populariteit. U kunt op uw mobiele telefoon praten terwijl u werkt, sport of autorijdt terwijl u uw handen vrij houdt. U hoeft alleen de Bluetooth-headset aan te zetten.

Hoe de headset aan te zetten
Hoe de headset aan te zetten

Noodzakelijk

een mobiele telefoon die de Bluetooth-functie ondersteunt

instructies:

Stap 1

Wanneer u de headset voor de eerste keer gebruikt, laadt u deze op totdat de batterij de maximale capaciteit heeft bereikt. Dit duurt ongeveer 8 uur. Zorg ervoor dat het laadniveau van uw mobiele telefoon ten minste de helft van de capaciteit van de batterij is.

Stap 2

Houd de knop headset aan/oproepafhandeling enkele seconden ingedrukt. Wacht, afhankelijk van het Bluetooth-model van uw apparaat, tot de pieptoon of het indicatielampje knippert. Dit geeft aan dat de Bluetooth-headset klaar is voor gebruik.

Stap 3

Koppel (koppel, koppel) de headset met uw telefoon. Bij de eerste verbinding vindt deze verbinding van de twee apparaten automatisch plaats. Plaats de telefoon en het Bluetooth-apparaat naast elkaar - meestal wordt een afstand aanbevolen van niet meer dan 1 m. Afhankelijk van het model van uw mobiele telefoon, raadpleeg de gebruikershandleiding en activeer Bluetooth erop.

Stap 4

Houd de gespreksafhandelingsknop op de Bluetooth-headset enkele seconden ingedrukt. De apparaatindicator knippert om aan te geven dat de koppelingsmodus is geactiveerd. Tegelijkertijd verschijnt er een inscriptie over het gevonden Bluetooth-apparaat op het telefoonscherm. Voer de verbindingscode van de headset in de telefoon in (in de meeste gevallen is dit 0000).

Stap 5

Als een headset die eerder met een andere telefoon is gebruikt, verbinding maakt met een nieuwe, koppelt u de apparaten handmatig. Houd op het Bluetooth-chassis beide volumeknoppen (+ en -) tegelijkertijd 5 seconden ingedrukt. Wacht tot de headset-indicator knippert - dit betekent dat het de koppelingsmodus met de telefoon is binnengegaan. Voeg de headset toe aan de Bluetooth-apparatenlijst van je telefoon en voer de code in.

Aanbevolen: