Hoe De Batterij Te Verwijderen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Batterij Te Verwijderen?
Hoe De Batterij Te Verwijderen?

Video: Hoe De Batterij Te Verwijderen?

Video: Hoe De Batterij Te Verwijderen?
Video: Accu verwijderen / Remove the battery 2024, April
Anonim

Batterijen en accu's worden nu door de meeste draagbare apparaten gebruikt: telefoons, laptops, afstandsbedieningen, camera's, mp3-spelers, enzovoort. In elk van hen wordt de batterij op een andere manier verwijderd.

Hoe de batterij te verwijderen?
Hoe de batterij te verwijderen?

Noodzakelijk

schroevendraaier

instructies:

Stap 1

Om de batterij uit uw telefoon te verwijderen, opent u het klepje van het batterijvak aan de achterkant van de telefoon door licht op de basis te drukken. Houd er rekening mee dat sommige covers worden vastgehouden door speciale vergrendelingen, in dit geval vindt u speciale knoppen in het ontwerp van het apparaat.

Stap 2

Als u de batterij van uw laptop of netbook wilt verwijderen, draait u deze om en vindt u een speciaal slot aan de rechterkant waarvan de positie in de tegenovergestelde richting moet worden verplaatst (de vereiste posities zijn gemarkeerd met speciale pictogrammen). Schuif aan de linkerkant het andere batterijslot omhoog en houd het vast, en schuif vervolgens de batterij uit het computercompartiment.

Stap 3

Gebruik een kleine kruiskopschroevendraaier en een plastic kaart om de batterij in uw draagbare speler te verwijderen. Draai de zichtbare bouten van de behuizing los (ze kunnen verborgen zijn achter pluggen of andere externe elementen van het apparaat) en verwijder vervolgens het paneel met een plastic kaart. Schroef het batterijvak los en verwijder de batterij uit de speler.

Stap 4

Als u de originele batterij uit de camera wilt verwijderen, opent u de vergrendeling van het batterijcompartiment (er moet een flashkaart naast zitten), schuift u de speciale batterijhouder eraf, of, als er geen is, drukt u er lichtjes op met uw vinger. Als u conventionele batterijen moet verwijderen, zoekt en opent u gewoon het overeenkomstige deel van het apparaat waarin ze zich bevinden en draait u de camera om, de batterijen vallen er vanzelf uit.

Stap 5

Van welk apparaat je ook batterijen en batterijen moet verwijderen, lees altijd eerst de instructies, de informatie die je nodig hebt over dit proces staat meestal op de eerste pagina's ervan. Als u om welke reden dan ook geen instructies heeft, kunt u deze altijd downloaden van de website van de fabrikant van het apparaat.

Aanbevolen: