Games Downloaden Naar Een Mobiele Telefoon

Inhoudsopgave:

Games Downloaden Naar Een Mobiele Telefoon
Games Downloaden Naar Een Mobiele Telefoon

Video: Games Downloaden Naar Een Mobiele Telefoon

Video: Games Downloaden Naar Een Mobiele Telefoon
Video: How to download Pc games from andriod 2024, Mei
Anonim

De mobiele telefoon is allang niet meer alleen een communicatiemiddel. Het apparaat is een draagbaar entertainmentcentrum. Vaak zijn de standaard applicaties in de telefoon niet genoeg voor de gebruiker. Je kunt het spelaanbod op verschillende manieren uitbreiden.

Games downloaden naar een mobiele telefoon
Games downloaden naar een mobiele telefoon

Noodzakelijk

  • - Persoonlijke computer;
  • - mobiele telefoon;
  • - USB-kabel of bluetooth.

instructies:

Stap 1

Selecteer de methoden voor het downloaden van bestanden, afhankelijk van de computer die u heeft. Uw mobiele apparaat heeft mogelijk een Bluetooth-, infrarood- of USB-kabel.

Stap 2

Installeer een programma waarmee u bestanden kunt uitwisselen tussen uw telefoon en uw computer. Voor Nokia-telefoons is dit Nokia PC-Suite. Als je besluit het spel via Bluetooth te downloaden, installeer dan de stuurprogramma's voor deze adapter op je computer.

Stap 3

Na het installeren van de stuurprogramma's zou er een nieuw pictogram in de lade moeten verschijnen. Open het door te dubbelklikken met de linkermuisknop en activeer de Bluetooth-functie.

Stap 4

Bluetooth moet ook op de telefoon zijn ingeschakeld. Na alle handelingen moet er een verbinding tot stand worden gebracht. Start vervolgens het programma voor bestandsoverdracht, selecteer het tabblad "Extra", geef het pad op naar de game die u wilt downloaden, deze wordt automatisch op uw telefoon geïnstalleerd.

Stap 5

De datakabel moet worden aangesloten op een USB-poort van de computer en het bijbehorende stopcontact op de telefoon. De telefoon zou automatisch moeten worden geïnstalleerd in Windows-versies zoals XP, 2000 en later.

Stap 6

Voor eerdere versies moet u stuurprogramma's installeren. Zoek de juiste voor uw systeem op de schijf die bij de telefoon wordt geleverd.

Stap 7

Als de telefoon automatisch wordt gedetecteerd, kopieert u het spel naar de juiste "Verwisselbare schijf". Niet alle spellen worden op deze manier gespeeld. Deze methode heeft de voorkeur voor games met de extensie.sis. Het is beter om een bestandsbeheerder te gebruiken om JAVA-spellen te installeren.

Stap 8

Gewoonlijk worden alle bestanden op de telefoon in mappen gesorteerd. Het MP3-bestand gaat naar de muziekmap, de afbeelding wordt in de afbeeldingsmap geladen, de games staan in de gamemap. De meeste standaard telefoonmodellen herkennen.jad-bestanden en.jar-bestanden zijn een uitbreiding van Java-games.

Stap 9

Download games die geschikt zijn voor uw telefoonmodel. Een spel voor een mobiele telefoon is een speciaal programma genaamd MIDlet (Mobile Information Device Application). Het ziet eruit als een archief met een.jar-bestand erin.

Stap 10

Om de game naar je telefoon te downloaden, zoek en open je het jar-bestand in het archief. Download het vervolgens naar het geheugen of naar de ingebouwde geheugenkaart in uw telefoon. Daarna moet het bestand op de telefoon worden geopend - de game wordt ofwel geïnstalleerd of start vanzelf.

Stap 11

Sommige telefoonmodellen hebben nog een bestand nodig - jad. Beide bestanden moeten tegelijk in de telefoon worden geladen en ze moeten zich in dezelfde map bevinden. Om het spel te starten, open je het jad-bestand op je telefoon.

Stap 12

Als er geen bestand in het archief is met de jar jad, maak het dan zelf aan. Hier zijn speciale programma's voor, bijvoorbeeld JADMaker. Open het programma op uw computer, sleep het jar-bestand naar het JAD Maker-venster. Een nieuw gegenereerd bestand zal verschijnen in de map met het originele bestand.

Aanbevolen: