Hoe U Uw Huistelefoon Kunt Vinden Op Achternaam

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Huistelefoon Kunt Vinden Op Achternaam
Hoe U Uw Huistelefoon Kunt Vinden Op Achternaam

Video: Hoe U Uw Huistelefoon Kunt Vinden Op Achternaam

Video: Hoe U Uw Huistelefoon Kunt Vinden Op Achternaam
Video: IK BEN MIJN AUTO SLEUTELS KWIJTGERAAKT..... 😔 #2276 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig is het vrij moeilijk om je een persoon voor te stellen die geen telefoon heeft. Met de introductie van mobiele communicatie hebben huistelefoons hun populariteit niet verloren. Als bijvoorbeeld de achternaam bekend is, is het mobiele telefoonnummer van de abonnee vrij moeilijk te vinden, maar het huisnummer is gemakkelijk en eenvoudig.

Hoe u uw huistelefoon kunt vinden op achternaam
Hoe u uw huistelefoon kunt vinden op achternaam

Noodzakelijk

  • - telefoon
  • - telefoonboek

instructies:

Stap 1

Neem contact op met de stadsinformatiedienst van de stadstelefooncentrale. Deze diensten bestaan in alle steden van het land. Nadat hij het servicenummer 09 of 118 heeft gebeld, moet de operator de achternaam en voorletters van de abonnee doorgeven. Als de persoon die u zoekt ermee heeft ingestemd om het nummer in een enkele database uit te geven, dan kent u binnen enkele seconden de gekoesterde nummers.

Stap 2

Neem contact op met een betaalde hulpdienst als de abonnee geen toestemming heeft gegeven voor de verspreiding van informatie over zichzelf. Nadat u daar heeft gebeld, kunt u informatie naar keuze opgeven: de naam van de persoon die u nodig heeft of zijn huisadres. De specialist belt met de abonnee, en als hij akkoord gaat met de verdeling van zijn nummer, wordt u op de hoogte gebracht van de interessante informatie.

Stap 3

Koop een nieuwe lijst met stadsabonnees, die alfabetisch de namen en telefoonnummers van alle inwoners van de stad weergeeft. Als je zo'n handig boek hebt gekocht en na een tijdje zoeken, zul je het nummer vinden dat je nodig hebt. Maar er is een mogelijkheid om naamgenoten te krijgen.

Stap 4

Gebruik de informatie die op internet is geplaatst. Met de ontwikkeling van internettechnologieën is er veel persoonlijke informatie van burgers op het wereldwijde netwerk verschenen. Dus door naar de zoekmachine te gaan, kunt u de achternaam van interesse invoeren, als reactie zal het systeem u veel links geven. De kans dat een van hen het gewenste telefoonnummer heeft is groot genoeg, maar niet gegarandeerd.

Stap 5

Ga naar de website van de telefooncentrale die de abonnee zou moeten gebruiken. Tegenwoordig bieden veel van de bedrijven elektronische hulp op de pagina's van hun internetbronnen. In een speciaal veld voert u uw achternaam en voorletters in en na een tijdje zal het systeem de gewenste gegevens weergeven.

Stap 6

Vraag hulp aan de medewerkers van het ministerie van Binnenlandse Zaken. Speciale diensten slaan informatie op over inwoners van Rusland. Zo is er een speciaal informatiecentrum in de structuur van het ministerie van Binnenlandse Zaken. Als er veiligheidsfunctionarissen onder uw kennissen zijn, kunt u hun hulp inroepen. Maar het is vermeldenswaard dat alle burgers in de database worden ingevoerd, maar telefoonnummers of andere persoonlijke informatie worden alleen geregistreerd als de persoon zelf het ooit aan de ambtenaren van binnenlandse zaken heeft overgelaten.

Aanbevolen: