Hoe Maak Je Een Voicerecorder

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Voicerecorder
Hoe Maak Je Een Voicerecorder

Video: Hoe Maak Je Een Voicerecorder

Video: Hoe Maak Je Een Voicerecorder
Video: Hindi || Unboxing of Digital voice recorder. 2024, Mei
Anonim

Het is het beste om de reparatie van de voicerecorder toe te vertrouwen aan de professionals van de servicecentra in uw stad, maar in het geval van kleine storingen kunt u het apparaat zelf repareren. Vergeet ook de reparatieservices onder garantie niet.

Hoe maak je een voicerecorder
Hoe maak je een voicerecorder

Noodzakelijk

  • - technische documentatie van de voicerecorder;
  • - Internet toegang.

instructies:

Stap 1

Bepaal de oorzaak van de recorderstoring. Zorg ervoor dat deze niet in een lege batterij, onvoldoende geheugen, enzovoort ligt. De storing kan worden veroorzaakt door een softwarestoring. In dat geval dient u contact op te nemen met de verkoper als de garantieperiode voor het product nog niet is verstreken. Breng het apparaat in andere gevallen naar een servicecentrum of probeer zelf het firmwareprogramma te wijzigen.

Stap 2

Download het firmwareprogramma (u kunt natuurlijk het beste de officiële software gebruiken) voor uw dictafoonmodel. Samen met het firmwareprogramma of op de downloadpagina, zouden er gedetailleerde instructies moeten zijn met betrekking tot uw model, volg zorgvuldig de instructies, aangezien een andere knippervolgorde voorzien is voor dictafoons van verschillende generaties. Let ook op de releasedatum.

Stap 3

Maak een back-up van de bestanden in het geheugen voordat u het apparaat gaat flashen. Als u het knipperen of elimineren van andere storingen aan professionals wilt toevertrouwen, kiest u de servicecentra van de fabrikant, als deze optie in uw geval mogelijk is. Neem contact op met de vertegenwoordigers van het bedrijf in deze regio en ontdek de adressen van de servicecentra die werken met de recorders van dit merk.

Stap 4

Als u geen servicecentra van de fabrikant kunt vinden, neem dan contact op met de reparatiecentra voor mobiele telefoons en zorg ervoor dat u een garantie geeft voor de blijvende werking van het apparaat na het oplossen van problemen met de werking. Doe niet aan zelfreparatie van mechanische fouten in voicerecorders, aangezien dit type techniek veel subtiliteiten heeft in het ontwerp.

Aanbevolen: