Games Downloaden Naar Je Telefoon Vanaf Een Computer

Inhoudsopgave:

Games Downloaden Naar Je Telefoon Vanaf Een Computer
Games Downloaden Naar Je Telefoon Vanaf Een Computer

Video: Games Downloaden Naar Je Telefoon Vanaf Een Computer

Video: Games Downloaden Naar Je Telefoon Vanaf Een Computer
Video: HOW TO DOWNLOAD PC GAMES THROUGH MOBLE PHONE | ANDROID | WINDOWS GAMES | WINDOW 7 , 8 , 10 2024, Mei
Anonim

Hoe download ik een game vanaf een computer naar mijn telefoon? Als alles correct is gedaan, volgens de instructies, dan kan dit snel genoeg worden gedaan.

Games downloaden naar je telefoon vanaf een computer
Games downloaden naar je telefoon vanaf een computer

Noodzakelijk

computer, telefoon, snoer om telefoon op computer of Bluetooth aan te sluiten

instructies:

Stap 1

Sluit eerst uw telefoon met een snoer aan op uw computer. Er zou meteen een programma moeten starten om de computer te helpen bestanden uit te wisselen met de telefoon. Het is mogelijk dat deze niet wordt geïnstalleerd. In dit geval moet u deze zelf installeren. Om dit te doen, hebt u een schijf met de benodigde software nodig, die ofwel aan het snoer moet worden bevestigd, als u het apart hebt gekocht, of aan de telefoon. Wanneer het programma draait, kun je beginnen met het schrijven van het bestand met het spel naar je telefoon. Om dit te doen, moet je de gewenste telefoonmap openen, als deze niet automatisch werd geopend, via "Deze computer" (daar zou een nieuwe verwisselbare schijf moeten verschijnen) en het spelbestand erin verplaatsen of kopiëren.

Stap 2

Om het spel normaal op de telefoon te laten starten, moet je precies weten naar welke map je het bestand met het spel moet overbrengen. Dergelijke informatie wordt meestal aangegeven in de instructies van de telefoon. Wanneer het gewenste bestand met het spel naar de telefoon is gedownload, kunt u alle mappen, het programma sluiten en de telefoon loskoppelen van de computer (verwijder het apparaat veilig).

Stap 3

Je kunt het spel ook via Bluetooth naar je telefoon downloaden. Hiervoor moet u Bluetooth op uw telefoon en op uw computer inschakelen. Breng een verbinding tot stand door alle gevraagde codes in te voeren (verbind hiervoor de telefoon met de computer, of de computer met de telefoon door naar een nieuw apparaat te zoeken). Wanneer de verbinding tot stand is gebracht, opent u het gewenste bestand met het spel op de computer en roept u met de rechtermuisknop het contextmenu op. We zoeken in het menu naar het item "Verzenden" en vervolgens naar "Bluetooth-apparaat". Selecteer uw telefoon uit de voorgestelde apparaten en klik op "Volgende".

Stap 4

Daarna moet u de ontvangst van de gegevens op de telefoon bevestigen. Het spel wordt binnen een paar seconden naar je telefoon gedownload. Hetzelfde, u moet ervoor zorgen dat het bestand wordt gedownload naar een strikt gedefinieerde map, anders kunt u het gewoon niet starten. En nu kun je de verbinding verbreken en een nieuw spel op je telefoon proberen.

Aanbevolen: