Het Formaat Van Een Nummer Wijzigen

Inhoudsopgave:

Het Formaat Van Een Nummer Wijzigen
Het Formaat Van Een Nummer Wijzigen

Video: Het Formaat Van Een Nummer Wijzigen

Video: Het Formaat Van Een Nummer Wijzigen
Video: Telefoonnummer wijzigen 2024, Mei
Anonim

Als u het formaat van een nummer moet wijzigen of onnodige delen ervan moet verwijderen, is het beter om alle mogelijke hulpprogramma's te gebruiken. Er zijn zelfs speciale sites waarmee je snel stukjes van een baan kunt knippen.

Het formaat van een nummer wijzigen
Het formaat van een nummer wijzigen

Noodzakelijk

  • - toegang tot internet;
  • - Geluidssmederij.

instructies:

Stap 1

Als je alleen het gewenste fragment van een nummer wilt verwijderen zonder de parameters te wijzigen, gebruik dan de internetbronnen. Bezoek de volgende sites: https://www.mp3cut.ru/cut_song_mp3, https://www.mobilizio.ru/cut-mp3-online/ of https://mp3cut.foxcom.su. Klik eerst op de knop "Download mp3" en wacht tot het downloaden van het geselecteerde bestand is voltooid.

Stap 2

Gebruik nu de schuifbalk om het gewenste fragment te selecteren. Bepaal de compositiegrenzen die u moet bijsnijden. Klik op de knop Knippen en downloaden. Het moet worden geannuleerd dat deze methode niet inhoudt dat de grootte van de track wordt gewijzigd zonder de fragmenten ervan te wijzigen.

Stap 3

Als u gedetailleerde instellingen voor het bestand moet maken, gebruikt u het programma Sound Forge. Met demoversies van dit hulpprogramma kunt u maximaal dertig bestanden wijzigen. Dit is voldoende voor thuisgebruik. Download en installeer Sound Forge-software.

Stap 4

Voer dit programma uit. Open het menu Bestand en klik op de knop Toevoegen. Selecteer het muziekbestand waarvan u het formaat wilt wijzigen. Gebruik indien nodig de renderbalk om overtollige delen van de track te verwijderen. Open het menu Bestand opnieuw en selecteer Opslaan als.

Stap 5

Configureer in het venster dat verschijnt de parameters van het doelbestand. Kies eerst het formaat. Het is beter om mp3 te gebruiken omdat dit soort bestanden minder ruimte in beslag nemen op uw harde schijf. Geef ten tweede een nieuwe bitsnelheid op voor deze track. Dit zal de grootte van het uiteindelijke bestand aanzienlijk verkleinen. Houd er rekening mee dat een aanzienlijke afname van deze indicator de afspeelkwaliteit aanzienlijk verslechtert. Deze handeling wordt niet aanbevolen voor clubtracks.

Stap 6

Selecteer de map waarin u het resulterende bestand wilt opslaan. Voer de naam in en klik op de knop Opslaan. Controleer de grootte van het uiteindelijke bestand.

Aanbevolen: