Een Stem Toevoegen

Inhoudsopgave:

Een Stem Toevoegen
Een Stem Toevoegen

Video: Een Stem Toevoegen

Video: Een Stem Toevoegen
Video: ik wil een lage stem 2024, April
Anonim

Een audio-opname van een muziekstuk, inclusief volledige orkestratie, arrangement en zang, wordt een fonogram (plus fonogram) genoemd. Dergelijke opnamen worden gemaakt van minus-fonogrammen en spraakopnamen. Er zijn verschillende manieren om een stem toe te voegen of een zanglijn op de achtergrondtrack op te nemen. Professionals gebruiken deze technologie.

Alle audio-editorsoftware werkt voor voice-over
Alle audio-editorsoftware werkt voor voice-over

instructies:

Stap 1

Installeer geluidsbewerkingssoftware op uw computer: "Sound forge", "Audacity", "Audition", "Acid", enz. Voer het uit, sluit een microfoon aan op uw computer.

Stap 2

Open de min één in het programma. Activeer op het spoor naast de min de opnamefunctie en verplaats de cursor iets eerder dan de plaats waar de zang zou moeten beginnen. Klik op de knop "Opnemen".

Stap 3

Wacht op de introductie van de stem en zing de partij. Stop met opnemen. Luister ernaar, zing het opnieuw als er gebreken zijn (valsheid, geluiden, ritmische onnauwkeurigheid, vage dictie en dergelijke).

Stap 4

Zing over de secties heen voor de rest van het lied. Importeer de audio-opname in een apart.waw,.mp3,.cda of ander bestand naar keuze.

Stap 5

In sommige gevallen wordt de stem "in één keer" opgenomen, zonder te stoppen tussen solo's, bruggen en refreinen. De techniek is vergelijkbaar.

Aanbevolen: