Hoe Uitgaande Berichten Van Het Megafon-nummer Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Uitgaande Berichten Van Het Megafon-nummer Te Achterhalen?
Hoe Uitgaande Berichten Van Het Megafon-nummer Te Achterhalen?

Video: Hoe Uitgaande Berichten Van Het Megafon-nummer Te Achterhalen?

Video: Hoe Uitgaande Berichten Van Het Megafon-nummer Te Achterhalen?
Video: Фотоловушка Bolyguard MG984G-36M - как настроить отправку фотографий в облако Molnus 2024, April
Anonim

Abonnees van de mobiele operator "Megafon" hebben de mogelijkheid om informatie te ontvangen over alle uitgaande oproepen die vanaf een mobiele telefoon zijn gedaan. Om dit te doen, is het helemaal niet nodig om illegale programma's te gebruiken die bij wet verboden zijn, of om contact op te nemen met speciale diensten. Het is voldoende om een telefoon op voorraad te hebben.

Hoe uitgaande berichten van het Megafon-nummer te achterhalen?
Hoe uitgaande berichten van het Megafon-nummer te achterhalen?

instructies:

Stap 1

Via het zelfbedieningssysteem Service-Guide vindt u informatie over uitgaande oproepen. Om het te gebruiken, gaat u naar de officiële website van de mobiele operator "Megafon". Zoek op de hoofdpagina de parameter "Servicegids", deze bevindt zich in de rechterbovenhoek, klik erop.

Stap 2

Er wordt een pagina voor u geopend, waar u een tiencijferig telefoonnummer en wachtwoord moet invoeren om toegang te krijgen. Vul deze gegevens in en klik op de optie "Inloggen". In het geval dat u het zelfbedieningssysteem voor de eerste keer gebruikt, moet u een viercijferig wachtwoord aanmaken. Om dit te doen, kiest u * 105 * 2 # vanaf uw telefoon en de beltoets en gaat u verder volgens de dienstberichten.

Stap 3

Nadat u de zelfbedieningszone bent binnengegaan, zoekt u in het menu aan uw linkerkant het item "Persoonlijke account" en klikt u vervolgens op de parameter "Oproepdetails". Er wordt een pagina voor u geopend waar u de benodigde parameters moet opgeven. Geef eerst aan over welke periode u informatie wilt ontvangen. En schrijf vervolgens het e-mailadres op waarnaar u informatie over uitgaande oproepen wilt sturen. Bepaal ook het formaat. Klik aan het einde op "Bestellen".

Stap 4

Als u informatie wilt ontvangen over besteldetails op uw telefoon, plaats dan een vinkje in het daarvoor bestemde veld. Daarna ontvang je een melding dat de detaillering is besteld. Er wordt gedurende enige tijd informatie naar het opgegeven e-mailadres gestuurd.

Stap 5

U kunt ook informatie krijgen over uitgaande oproepen bij het dichtstbijzijnde kantoor van de mobiele operator "Megafon". Bij de aanvraag moet u een identiteitsbewijs bij u hebben. Als het nummer niet aan u wordt verstrekt, neemt u de volmacht van de eigenaar.

Aanbevolen: