Hoe Het Telefoonnummer Van De Abonnee Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Telefoonnummer Van De Abonnee Te Achterhalen?
Hoe Het Telefoonnummer Van De Abonnee Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Telefoonnummer Van De Abonnee Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Telefoonnummer Van De Abonnee Te Achterhalen?
Video: Mobiel nummer traceren | Locatie mobiele telefoon 2024, April
Anonim

Als u contact wilt opnemen met een bepaalde abonnee, moet u zo snel mogelijk zijn nummer weten. Speciale naslagwerken op internet en diverse gedrukte publicaties helpen u hierbij.

Hoe het telefoonnummer van de abonnee te achterhalen?
Hoe het telefoonnummer van de abonnee te achterhalen?

instructies:

Stap 1

Blader door de nieuwste stadsnummergidsen om erachter te komen wat u nodig heeft. U kunt ook 09 bellen vanaf uw huistelefoon en het abonneenummer krijgen van de medewerker van de stadsreferentiedienst, met zijn naam en voornaam, evenals enkele andere informatie op verzoek van de operator.

Stap 2

Zoek het abonneenummer door zijn naam, achternaam, woonplaats en werk, evenals andere kenmerken die u kent, in een van de internetzoekmachines te typen. In dit geval is de kans groot dat u de contactgegevens van de abonnee te weten komt die u nodig hebt, vooral als hij zijn nummer op zijn eigen website heeft vermeld, in aankondigingen, cv's, enz.

Stap 3

Registreer je bij populaire sociale netwerken en probeer de persoon die je nodig hebt in hen te vinden. Het is mogelijk dat er ook telefoonnummers op zijn pagina staan. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de persoon of met gebruikers die op de lijst van zijn vrienden en familieleden staan. Leg uit waarom je de persoon moet bellen, en je wordt zeker geholpen om hem te bereiken.

Stap 4

Gebruik de gegevens die u van de abonnee kent. Nadat u zijn goede vrienden en familieleden hebt herkend, neemt u contact met hen op en vraagt u om het nummer van de persoon. U kunt ook zijn werkplek of studie bezoeken en uw verzoek voorleggen aan de mensen met wie hij communiceert.

Stap 5

Probeer de persoon die je nodig hebt te ontmoeten, bijvoorbeeld via je kennissen, als ze weigeren je een telefoonnummer te geven. Als u van plan bent om verder met hem te communiceren over belangrijke zaken, is dit de beste manier om het nummer van de persoon rechtstreeks van hem te achterhalen.

Stap 6

Wees voorzichtig bij het gebruik van speciale online bronnen om u te helpen de nummers van mensen te vinden. Een behoorlijk groot aantal van hen is frauduleus en u verspilt alleen kostbare tijd en geld die site-eigenaren om de service vragen.

Aanbevolen: