Olympische Apps

Olympische Apps
Olympische Apps

Video: Olympische Apps

Video: Olympische Apps
Video: Как смотреть Олимпийские игры | Олимпийское мобильное приложение 2024, Mei
Anonim

In aanloop naar de Olympische Spelen hebben we apps samengesteld om je te helpen gelijke tred te houden met de Olympische atleten.

Olympische apps
Olympische apps

DE OLYMPISCHE ATLETEN 'HUB

Het Olympisch Comité heeft in één lange feed de bevestigde accounts van atleten op Facebook, Twitter en Instagram verzameld. De meesten van hen hebben een goed gevoel voor humor, en hoewel de meisjes - zoals elders - foto's posten van hun manicures, katten en nieuwe sporttassen, is het interessant om naar hun trainingen, opwinding en foto's met andere sterren te kijken. Het menselijke gezicht van sport geeft ook onderscheidingen en badges uit voor actief zijn in de commentaren.

ARGUS - BEWEGING EN FITNESS TRACKER

De fitnesstracker start en draait op de achtergrond - je gaat naar de zorg, gaat naar de club of liegt negen uur met een tablet, en de telefoon telt alles in je spijkerbroekzak. De applicatie doet het zelf; conclusies over het aantal stappen: en verbruikte calorieën, en met uw hulp kan hij nog steeds een voedingsdagboek bijhouden, de hartslag lezen en de kwaliteit van de slaap controleren. Als je geen iPhone 5s hebt, zal de batterij vrijwel zeker tegen lunchtijd leeg zijn, maar de eigenaren van het nieuwste model kunnen zichzelf de hele dag beheersen. Externe armbanden, trackers, weegschalen en GPS worden ook ondersteund.

SOCHI 2014 GIDS

De officiële en discrete gids van het Olympisch Comité is waarschijnlijk bedoeld voor buitenlanders die voor het eerst naar Sochi reizen. Dat is waarom het in de eerste plaats de moeite waard is om te downloaden: de kalender zal grondiger worden bijgewerkt en de ervaring van applicaties van andere games zal deze applicatie zeker het handigst maken. Voor het trefwoord "Sochi" in de App Store en Google Play waren er echter al in december twee dozijn aanpasbare kalenders met Olympische uitvoeringen, die bijna allemaal niet meer dan een dollar waren.

SNEEUW FITNESS WORKOUTS - SKI & SNOWBOARD OEFENINGEN

Heb je genoeg atleten en ski's in de bergen gezien? Voor de wintersport zijn er oefeningen die je rug- en buikspieren versterken om je te helpen je evenwicht te bewaren en je voor te bereiden op springen, draaien en zwaaien met stokken. Er zijn meer dan honderd micro-oplaadopties in de app, en geen van hen vereist een sportschool of losse gewichten. Speciale oefenkits voor elke sport zijn over het algemeen een goed idee, dus als je deze winter in Australië of Bali gaat surfen, zoek dan ook naar een aparte app.

SKITRACKS - GPS-SPOORRECORDER

Het zijn niet alleen hardlopers die kunnen pronken met hun GPS-routes "Ik en 10K in Kapotnya": stop je telefoon in je sneeuwjaszak en deel je hellingen met al je vrienden. De applicatie leest de maximale snelheid, hellingshoek, afstand, hoogte boven zeeniveau - en verzamelt ook foto's in een aparte map. De basis van skigebieden met 3D-kaarten is erg goed.

Aanbevolen: