Games Downloaden Naar Je Sony Ericsson-telefoon

Inhoudsopgave:

Games Downloaden Naar Je Sony Ericsson-telefoon
Games Downloaden Naar Je Sony Ericsson-telefoon

Video: Games Downloaden Naar Je Sony Ericsson-telefoon

Video: Games Downloaden Naar Je Sony Ericsson-telefoon
Video: Add PlayStation One Games Into Your Sony Ericsson Xperia PlayStation Phone 2024, Mei
Anonim

Telefoons van Sony Ericson zijn gepositioneerd als multimediatelefoons en bieden geweldige mogelijkheden voor vrijetijdsactiviteiten door video's te bekijken, naar muziek te luisteren en natuurlijk een verscheidenheid aan games. Gebruik een paar eenvoudige opties om applicaties te downloaden naar telefoons van deze fabrikant.

Games downloaden naar je Sony Ericsson-telefoon
Games downloaden naar je Sony Ericsson-telefoon

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier is om uw telefoon en computer te synchroniseren met een datakabel. In dit geval heb je niet alleen de mogelijkheid om video's, afbeeldingen en applicaties te downloaden, maar ook om je telefoon te reflashen. Alles wat je hiervoor nodig hebt, namelijk een datakabel en een driverdiskette, vind je in het telefoonpakket. Download anders stuurprogramma's en software van www.sonyericsson.com en koop een datakabel bij een winkel voor mobiele telefoons of bestel bij een online winkel.

Stap 2

Installeer drivers en software, sluit vervolgens de datakabel aan en zorg ervoor dat het programma de telefoon "ziet". Kopieer daarna de games met behulp van de software naar het geheugen van de telefoon.

Stap 3

Als u een Bluetooth-interface hebt, gebruikt u deze om toepassingen over te brengen naar het telefoongeheugen. Activeer de interface op de telefoon, stel de modus "Zichtbaar voor iedereen" in en start vervolgens het zoeken naar apparaten op de computer. Nadat je de telefoon hebt gevonden, stuur je het spel ernaar en bevestig je de ontvangst op de mobiel door op de knop "Ja" te drukken.

Stap 4

U kunt ook infrarood gebruiken voor gegevensoverdracht. Het enige verschil met verzending via een Bluetooth-verbinding is dat de poorten van het verzendende en ontvangende apparaat niet meer dan 10 centimeter van elkaar verwijderd mogen zijn.

Stap 5

Als uw telefoon verwisselbare geheugenkaarten ondersteunt, moet u de kaart uit de telefoon verwijderen en vervolgens in de kaartlezer plaatsen. Het wordt geïdentificeerd als een verwisselbare harde schijf. Kopieer naar een niet-game die is ontworpen om op een mobiele telefoon te draaien. Nadat het kopiëren is voltooid, plak je het terug in je mobiel.

Stap 6

U kunt ook een wap-wisselaar gebruiken om games naar uw telefoon te downloaden. Laten we deze methode eens bekijken met een van de populaire diensten https://amobile.ru/wapload/ als voorbeeld. Volg de bovenstaande link, voer vervolgens uw bijnaam in, selecteer de telefoonfabrikant en voer de verificatiecode in.

Stap 7

Selecteer de fabrikant van uw telefoon en implementeer uw applicatie en download deze vervolgens met de juiste knop. Volg daarna de in rood geschreven link die op de pagina verschijnt en download het spel.

Aanbevolen: