Gerubriceerde Nummers Achterhalen

Inhoudsopgave:

Gerubriceerde Nummers Achterhalen
Gerubriceerde Nummers Achterhalen

Video: Gerubriceerde Nummers Achterhalen

Video: Gerubriceerde Nummers Achterhalen
Video: Gershon Kingsley - Popcorn | Het verhaal achter het nummer 2024, Mei
Anonim

Als uw telefoon het nummer van een inkomende oproep niet kan bepalen, betekent dit niet dat het tijd is om hem weg te gooien. In de regel gebruikt de beller een dienst die de mogelijkheid om zijn nummer via uw telefoon te bepalen onderdrukt. U kunt het nummer van de beller echter altijd met een minimum aan inspanning achterhalen.

Gerubriceerde nummers achterhalen
Gerubriceerde nummers achterhalen

Noodzakelijk

Mobiele telefoon, paspoort

instructies:

Stap 1

Moderne mobiele operators kunnen hun abonnees twee methoden tegelijk bieden, waardoor ze geheime nummers voor inkomende oproepen kunnen achterhalen. In beide gevallen biedt de service een bepaalde vergoeding van de abonnee en heeft deze dezelfde naam - "oproepdetail". Dankzij deze dienst kan tegenwoordig absoluut elke abonnee gedetailleerde informatie ontvangen over het aantal inkomende oproepen voor de periode waarin hij geïnteresseerd is. Laten we beide opties in meer detail bekijken.

Stap 2

Bezoek aan het kantoor van een mobiele operator. Als u voor deze methode kiest, moet u rekening houden met de mogelijke wachtrij bij het vertegenwoordigingskantoor van de operator. Het is echter deze methode waarmee u de meest volledige informatie krijgt. U moet contact opnemen met een onbezette kantoormanager en hem bevestigen dat u de eigenaar en eigenaar bent van de simkaart waarvoor de gegevens vereist zijn. Vraag hem vervolgens om deze service te verlenen. De kosten worden u verteld - u kunt contant betalen of vragen om het vereiste bedrag van uw telefoon op te nemen. Binnen tien minuten heb je de documenten waarmee je het geheime nummer van de inkomende oproep kunt achterhalen (vergelijk hiervoor de tijd van de oproep aan de telefoon en op de meegeleverde afdruk).

Stap 3

Bel naar SP mobiele exploitant. Houd er rekening mee dat details op afstand mogelijk niet worden verwacht door uw operator. In elk geval moet u de ondersteuning bellen om dergelijke informatie te verduidelijken. Als detaillering op afstand mogelijk is, bel dan de vertegenwoordiger van S. P. de periode waarover u een rapportage over inkomende oproepen wilt ontvangen. De melding zelf komt enkele minuten na het gesprek met de medewerker in de vorm van een sms-bericht. De kosten van de dienst worden van uw telefoonsaldo afgeschreven.

Aanbevolen: