Hoe Van Tv Naar Schijf Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe Van Tv Naar Schijf Te Branden
Hoe Van Tv Naar Schijf Te Branden

Video: Hoe Van Tv Naar Schijf Te Branden

Video: Hoe Van Tv Naar Schijf Te Branden
Video: How to Burn TV Shows to DVD 2024, Mei
Anonim

Het is niet altijd mogelijk om naar een bepaald tv-programma te kijken, vooral als het programma van de zender niet in herhalingen voorziet. Hier is het handig om speciale apparaten te gebruiken voor het opnemen van tv-uitzendingen op schijf.

Hoe van tv naar schijf te branden
Hoe van tv naar schijf te branden

Noodzakelijk

  • - recorder;
  • - compatibele compacte lisk.

instructies:

Stap 1

Koop een dvd om op te nemen van de tv. Zorg ervoor dat uw recorder in goede staat is. Houd er rekening mee dat niet alle modellen opnemen op alle soorten schijven ondersteunen. Sommige recorders nemen alleen op DVD + R of DVD-R op, raadpleeg de documentatie die bij het apparaat is geleverd voor details.

Stap 2

Sluit de recorder en de tv aan volgens de instructies in de gebruikershandleiding die bij het apparaat is geleverd. Als je bepaalde kabels niet hebt om aan te sluiten, koop ze dan bij de verkooppunten van radioapparatuur in je stad, nadat je de namen van de connectoren hebt geleerd.

Stap 3

Timeropname instellen. Houd er rekening mee dat de juiste tijd in uw recorder moet worden ingesteld, controleer deze parameter in het bijbehorende menu. Geef het kanaal op waarvan u wilt opnemen en plaats de schijf in het station. Je kunt de tv uitzetten, deze actie is aan jou.

Stap 4

Zorg er ook voor dat uw recorder correct is aangesloten op uw tv voordat u gaat opnemen. Vergeet niet de stroomtoevoer te controleren en zet de overspanningsbeveiliging niet uit gewoonte uit.

Stap 5

Let op speciale apparaten die werken met harde schijven en verwijderbare geheugenmodules voor het opslaan van tv-uitzendingen. U kunt kennis maken met hun functies en de verschillen tussen de modellen op speciale websites van fabrikanten of verkoop van huishoudelijke apparaten, en u kunt ook informatie vinden waarin u geïnteresseerd bent van verkoopadviseurs in winkels.

Stap 6

Laat u bij het kiezen leiden door de criteria van uw behoeften, evenals de reputatie van de fabrikant en gebruikersrecensies, die u kunt lezen op thematische sites en forums. Het is beter om geen productrecensies op officiële websites te lezen.

Aanbevolen: