Hoe Glas Op Je Telefoon Te Polijsten

Inhoudsopgave:

Hoe Glas Op Je Telefoon Te Polijsten
Hoe Glas Op Je Telefoon Te Polijsten

Video: Hoe Glas Op Je Telefoon Te Polijsten

Video: Hoe Glas Op Je Telefoon Te Polijsten
Video: How to Replace Screen Glass Only on Galaxy S8 S9 Plus Shown in 5 Mins/New Method 2024, Mei
Anonim

Mobiele telefoons zijn een onmisbaar communicatiemiddel in ons leven. De technologieën van hun onderhoud en verzorging die gericht zijn op het behoud van hun oorspronkelijke uiterlijk, moeten echter nog worden verbeterd. Zorgvragen zijn vooral relevant wanneer u het glas van uw telefoon moet poetsen.

Hoe glas op je telefoon te polijsten
Hoe glas op je telefoon te polijsten

Noodzakelijk

  • - polijstschijven;
  • - polijstpasta;
  • - wattenstaafjes.

instructies:

Stap 1

Beoordeel de mate van slijtage van het glas van uw telefoon. Misschien is het in het geval van uw telefoon voldoende om alleen een speciale beschermende film te lijmen, waardoor het glas zijn gladheid en ongerepte glans terugkrijgt. Als u desondanks denkt dat het glas van uw telefoon versleten is, ga dan verder met het bijwerken.

Stap 2

Poets je telefoonscherm met speciale polijstwielen. Kies schuurschijven die op rubber zijn gebaseerd. Ze zijn geweldig voor het verwijderen van diepe krassen en het egaliseren van het oppervlak van het glas. Het gebruik ervan is alleen nodig als de krassen te diep zijn. Na het gebruik van polijstschijven is het noodzakelijk om GOI-pasta te gebruiken.

Stap 3

Koop GOI-pasta. Deze pasta is de eerste assistent bij het oplossen van problemen met het uiterlijk van uw telefoon. De uitvinders van de pasta, wetenschappers van het Staats Optisch en Mechanisch Instituut, bevelen het gebruik van de pasta aan om krassen en kleine scheurtjes te verwijderen. Het feit is dat het werkt volgens het principe wanneer de pastadeeltjes de microscopische ruimte en de diepte van de scheuren vullen, waardoor het glasoppervlak van het scherm wordt geëgaliseerd en gladgemaakt.

Stap 4

Breng een kleine hoeveelheid van de pasta aan op een dik wattenstaafje of op keukenpapier.

Stap 5

Wrijf de GOI-pasta met gelijkmatige cirkelvormige bewegingen over het glasoppervlak. Poets het hele scherm zorgvuldig zonder ook maar een millimeter te missen. De ontbrekende gebieden zullen verschillen van de gepolijste met een matte glans.

Aanbevolen: