Hoe U Uw Xbox-moederbord Kunt Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Xbox-moederbord Kunt Vinden
Hoe U Uw Xbox-moederbord Kunt Vinden

Video: Hoe U Uw Xbox-moederbord Kunt Vinden

Video: Hoe U Uw Xbox-moederbord Kunt Vinden
Video: Xbox One Slim No Power Motherboard Repair M3339 2024, Maart
Anonim

De Xbox game console wordt in verschillende uitvoeringen op de markt gepresenteerd, bij het kiezen van het juiste model is het erg belangrijk om op het moederbord model te letten. Dit komt doordat eerdere versies ervan niet betrouwbaar genoeg waren vanwege het koelsysteem van het moederbord.

Hoe u uw Xbox-moederbord kunt vinden
Hoe u uw Xbox-moederbord kunt vinden

instructies:

Stap 1

Identificeer het moederbord van de xBox met behulp van de rest van de apparaatconfiguratie, bijvoorbeeld de afwezigheid van een HDMI-connector geeft duidelijk de aanwezigheid van een Xenon-moederbord in het apparaat aan, aangezien dit de vroegste versie van de xBox is. Dit moederbord heeft nogal slechte gebruikersrecensies, dit komt door de eigenaardigheden van het koelsysteem. Dit moederbord wordt gekenmerkt door de volgende parameters: CPU 90 nm en GPU 90 nm.

Stap 2

Als je gameconsole een extra koellichaam heeft voor GPU-koeling, zoek dan ook naar ingebouwde HDMI. Hoogstwaarschijnlijk heeft het apparaat een Zephyr-moederbord. Over het algemeen verschilt het niet veel van het vorige model, maar is het gewoon een aangepaste versie ervan. De CPU- en GPU-parameters zijn nog steeds hetzelfde. Meestal zijn de bovenstaande twee moederbordmodellen van xBox-spelconsoles te vinden in zeer oude apparaatmodellen.

Stap 3

Let op de voedingseenheid van uw settopbox, of beter gezegd, op de indicatoren van zijn vermogen. Een waarde van 175 watt geeft duidelijk aan dat je box een Falcon-moederbord gebruikt. Het is betrouwbaarder dan Zephyr en nog meer Xenon. GPU- en oververhittingsproblemen die de vorige twee modellen gemeen hadden, zijn opgelost.

Stap 4

Bekijk de CPU- en GPU-opties. Gemaakt met hun kenmerkende 65nm-technologie, hebben Jasper-moederborden geen problemen met oververhitting. De voeding voor dit model van het apparaat is 150 watt. Hierdoor werd de warmteontwikkeling merkbaar verminderd, en bijgevolg betekent dit minder vereisten voor een storing van de console. Het is momenteel het meest betrouwbare moederbord voor xBox.

Stap 5

Houd er ook rekening mee dat u andere modificaties van xBox-moederborden kunt tegenkomen, deze zijn meestal te koop in de Verenigde Staten.

Aanbevolen: