Hoe Een Mobiele Telefoon Binnen 14 Dagen Retourneren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Mobiele Telefoon Binnen 14 Dagen Retourneren?
Hoe Een Mobiele Telefoon Binnen 14 Dagen Retourneren?

Video: Hoe Een Mobiele Telefoon Binnen 14 Dagen Retourneren?

Video: Hoe Een Mobiele Telefoon Binnen 14 Dagen Retourneren?
Video: HOE INVESTEREN IN VASTGOED? - Vasco Rouw en Joshua Kaats 2024, Mei
Anonim

Het retourneren van een artikel naar een winkel is een zeer frustrerend proces waar sommige shoppers mee te maken hebben. Om er zeker van te zijn dat u gelijk heeft wanneer u communiceert met vertegenwoordigers van het bedrijf, moet u zich goed voorbereiden.

Hoe een mobiele telefoon binnen 14 dagen retourneren?
Hoe een mobiele telefoon binnen 14 dagen retourneren?

Noodzakelijk

  • - documentatie voor de telefoon;
  • - een complete set accessoires.

instructies:

Stap 1

Bereid alle documenten voor die u voor dit product hebt. Vergeet de garantiekaart niet. Neem absoluut alle extra accessoires mee die in de set zijn inbegrepen.

Stap 2

Houd er rekening mee dat mobiele telefoons niet onder de veertiendagenregel vallen. Dit betekent dat de verkoper het recht heeft om u een terugbetaling te weigeren voor een defect product.

Stap 3

Als u besluit een bruikbaar product te overhandigen, wees dan voorbereid op een weigering. Het is het beste om de winkelmedewerker beleefd te vragen om het product om te ruilen. Omschrijf vooraf de reden van retour. U moet niet meteen geld terugvragen, want de kans op succes is extreem laag.

Stap 4

Als er binnen een periode van twee weken een significante duidelijke storing is opgetreden in de mobiele telefoon, vraag dan om een vervangend product of een terugbetaling. Weiger het aanbod om uw mobiele telefoon af te geven aan een servicecentrum. Een aanzienlijk defect, dat zich tijdens de eerste dagen van gebruik manifesteert, is een duidelijk teken van een product van slechte kwaliteit.

Stap 5

In het geval dat de verkoper aandringt op een onderzoek, draagt u de goederen over aan het bedrijf. Breng het apparaat niet zelf naar een servicecentrum. De organisatie krijgt 45 dagen de tijd voor reguliere reparaties. In uw geval zou deze termijn 10 dagen moeten zijn.

Stap 6

Schrijf een claim op de naam van de verkoper als u weigerde de goederen van onvoldoende kwaliteit te accepteren. U dient binnen 10 dagen een schriftelijke reactie van de organisatie te ontvangen. Het is belangrijk om te onthouden dat u in geval van verdere gerechtelijke procedures het recht heeft om een schadevergoeding te eisen, die 1,5% van de waarde van de goederen bedraagt voor elke dag dat de terugbetaling vertraging oploopt.

Stap 7

Onthoud dat het in eerste instantie beter is om te proberen het probleem vreedzaam op te lossen. Er zijn bedrijven die graag klanten ontmoeten in de meest controversiële kwesties.

Aanbevolen: