Games Downloaden Naar Uw LG-telefoon

Inhoudsopgave:

Games Downloaden Naar Uw LG-telefoon
Games Downloaden Naar Uw LG-telefoon

Video: Games Downloaden Naar Uw LG-telefoon

Video: Games Downloaden Naar Uw LG-telefoon
Video: How to download games on your LG tv 2024, April
Anonim

Het is niet ongewoon om iemand te ontmoeten die een mobiele telefoon voor andere doeleinden gebruikt. Moderne telefoons hebben een breed scala aan ingebouwde add-ons. Daarnaast is het mogelijk om zelfstandig extra games of programma's te installeren.

Games downloaden naar uw LG-telefoon
Games downloaden naar uw LG-telefoon

Het is nodig

  • - LG PC-suite;
  • - USB-kabel.

instructies:

Stap 1

Begin met het verkennen van de technische mogelijkheden van uw mobiele telefoon. Ga naar www.lg.com/ru en ga naar het gedeelte over mobiele telefoons. Zoek en bestudeer de beschrijving van het apparaatmodel dat u op dit moment gebruikt.

Stap 2

Ontdek welke extensies de geïnstalleerde programmabestanden moeten hebben. Als de beschrijving van de telefoon aangeeft dat het apparaat Java-toepassingen ondersteunt, moet u bestanden met de jar- of jad-extensies vinden. Dit zijn archieven met code die in de bovenstaande taal is geschreven.

Stap 3

Gebruik alleen populaire of vertrouwde internetbronnen om bestanden voor uw mobiele telefoon te zoeken en te downloaden. Dit zal u beschermen tegen het installeren van virusprogramma's. Installeer LG PC Suite nadat u klaar bent met zoeken naar bestanden. Dit programma is ontworpen om LG-telefoons te synchroniseren met een pc. Verbind uw mobiele telefoon met uw pc via een USB-kabel of Bluetooth-module.

Stap 4

Start LG PC Suite en wacht terwijl het een nieuw apparaat detecteert. Klik nu op de knop "Applicaties installeren". In deze modus worden alle geselecteerde bestanden in het geheugen van de telefoon geladen. Specificeer de vereiste jar-bestanden voor de spellen en klik op de knop "Doorgaan".

Stap 5

Als uw mobiele telefoon toepassingen vanaf een flashkaart kan uitvoeren, gebruikt u deze schijf om gamebestanden op te slaan. Verbind uw telefoon met uw computer zonder PC Suite te gebruiken. Wacht tot de nieuwe flashdrive wordt gedetecteerd. Kopieer de gewenste bestanden naar de geheugenkaart.

Stap 6

Koppel je telefoon los van je computer. Start uw mobiele apparaat opnieuw op. Open de inhoud van de geheugenkaart en start het gewenste spel. Als bepaalde apps niet correct werken, probeer dan bijgewerkte versies ervan te installeren.

Aanbevolen: