Audiotracks Invoegen In Een Film

Inhoudsopgave:

Audiotracks Invoegen In Een Film
Audiotracks Invoegen In Een Film

Video: Audiotracks Invoegen In Een Film

Video: Audiotracks Invoegen In Een Film
Video: Film Scoring For Beginners E01 - Spotting, Tempo & Arranging 2024, Mei
Anonim

De beschikbaarheid van digitale video-inhoud, geavanceerde videoverwerkings- en bewerkingstools bieden volop mogelijkheden voor amateurcreativiteit op basis van het dubben van bestaand videomateriaal. Het enige dat u hoeft te doen, is te leren hoe u soundtracks in een film kunt invoegen, en u kunt vanuit uw hart oefenen in het superponeren van audiotracks op beschikbare video's. Als je een film tot je beschikking hebt die is nagesynchroniseerd door acteurs in een vreemde taal, evenals een audiobestand met vertaling, kun je binnen een paar minuten een video met een nieuwe soundtrack krijgen.

Audiotracks invoegen in een film
Audiotracks invoegen in een film

Noodzakelijk

Veelzijdige gratis video-editor VirtualDub 1.9.9

instructies:

Stap 1

Open het videobestand in de VirtualDub-editor. Selecteer de items "Bestand" en "Videobestand openen …" in het hoofdmenu van het programma of druk op de toetsencombinatie Ctrl + O. Specificeer in het dialoogvenster dat verschijnt het pad naar de map met het videobestand, markeer het in de lijst en klik op de knop "Openen".

Stap 2

Stel de videoverwerkingsmodus in. Open het menu "Video" en klik op "Direct stream kopiëren". In deze modus wordt de video helemaal niet verwerkt, dat wil zeggen, hij wordt gewoon gekopieerd uit het originele bestand.

Stap 3

Voeg een audiotrack toe aan je video. Selecteer de menu-items "Audio" en "Audio uit ander bestand …". Er verschijnt een dialoogvenster voor het selecteren van bestanden. Specificeer het audiotrackbestand erin. Vervolgens verschijnt het dialoogvenster "Importopties:". Selecteer daarin de eerste optie "Autodetect". Dit activeert de automatische detectie van de parameters van het geluidsbestand. Klik op de knop "OK".

Stap 4

Sla het bestand op met een nieuwe audiotrack. Selecteer "Bestand" en "Opslaan als AVI …" in het menu, of druk op F7. Er verschijnt een dialoogvenster voor het opslaan van bestanden. Kies een nieuwe naam en pad om het bestand erin op te slaan Klik op "Opslaan".

Stap 5

Wacht tot het einde van het opslagproces. De besparingstijd is afhankelijk van de grootte van het videobestand en het audiotrackbestand. Controleer de status van het brandproces van bestanden in het dialoogvenster "VirtualDub-status".

Aanbevolen: