Hoe Geld Over Te Maken Naar De Rekening In Het Beeline-netwerk

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Over Te Maken Naar De Rekening In Het Beeline-netwerk
Hoe Geld Over Te Maken Naar De Rekening In Het Beeline-netwerk

Video: Hoe Geld Over Te Maken Naar De Rekening In Het Beeline-netwerk

Video: Hoe Geld Over Te Maken Naar De Rekening In Het Beeline-netwerk
Video: Как перевести деньги с Билайна на Билайн 2024, April
Anonim

Uw vriend of familielid heeft gevraagd om het saldo van zijn mobiele telefoon op te waarderen, en u heeft net het benodigde bedrag op uw persoonlijke rekening om hem te helpen? Als u Beeline-diensten gebruikt, kunt u geld overmaken, zelfs als de geadresseerde een abonnee is van een andere operator.

Hoe geld over te maken naar de rekening in het Beeline-netwerk
Hoe geld over te maken naar de rekening in het Beeline-netwerk

instructies:

Stap 1

Geld overmaken naar de rekening van een andere abonnee van het Beeline-netwerk Gebruik de Mobile Transfer-service. De service is gratis en vereist geen verbinding en speciale instellingen. Er zijn echter enkele beperkingen: - u kunt uw geld alleen overboeken als u eerder minimaal 150 roebel voor communicatiediensten hebt uitgegeven; - na het maken van de overboeking moet u minimaal 60 roebel op uw saldo hebben; - in één keer u kunt 10 tot 150 roebel overboeken; - het maximale totale aantal overschrijvingen per dag - 300 roebel.

Stap 2

Stuur een aanvraag voor een overboeking met behulp van het USSD-commando: * 145 * abonneenummer * overboekingsbedrag # U kunt de dienst ook bestellen in het SIM-menu "Beeline" in de sectie "Contact houden" - "Mobiele overdracht". Specificeer het telefoonnummer van de ontvanger in 10-cijferige notatie (geen "7" of "8" aan het begin). Schrijf het overschrijvingsbedrag strikt in hele getallen in de munteenheid van uw tariefplan. Dat wil zeggen, als u 100 roebel wilt vertalen, schrijft u "100".

Stap 3

Wacht op de antwoord-sms van het systeem. Het bevat een bevestigingscode van de bewerking, die u moet terugsturen met een USSD-antwoordcommando. Totdat u deze opdracht verzendt, verandert er niets aan uw saldo. Als het niet mogelijk is om het benodigde bedrag van uw nummer over te schrijven, wordt de reden voor de weigering om de dienst te verlenen in de sms aangegeven.

Stap 4

Verzend de bevestigingsopdracht die in de sms is gespecificeerd. Natuurlijk, als u niet van gedachten bent veranderd over het overmaken van geld. Wacht op het systeembericht dat de overdracht is voltooid. Geld is in de regel binnen enkele minuten bij de geadresseerde.

Stap 5

Overboeking naar het account van een abonnee van een andere mobiele operatorGebruik de "Beeline. Money" -service. U kunt de huidige tarieven en gedetailleerde servicevoorwaarden vinden op de Beeline-website https://mobile.beeline.ru/msk/services/service.wbp?bm=1a122efd-809c-4ba2-91d9-686ea3bb9a53&id=82378293-fe55-4b07 -b8e6-253b959c9e2f. In februari 2012 bedroegen de kosten van de overdracht 4, 95-5, 95% van het bedrag.

Stap 6

Houd er rekening mee dat u de Beeline. Money-service alleen kunt gebruiken als u eerder minimaal 150 roebel hebt uitgegeven aan communicatiediensten. In dit geval moet er na het overmaken van geld en het betalen van rente een bedrag van ten minste 50 roebel op uw rekening blijven staan.

Stap 7

Stuur een sms-bericht naar 7878 om de dienst te bestellen. Specificeer in de tekst het telefoonnummer van de ontvanger van het geld in internationaal formaat (met de landcode aan het begin) en het overboekingsbedrag als een geheel getal (van 10 tot 1400 roebel), gescheiden door een spatie. Bijvoorbeeld 79061234567 50.

Stap 8

Wacht op een sms met een betalingsbevestigingscode. Als de overdracht niet mogelijk is, wordt in het bericht de reden voor de weigering om de dienst te verlenen aangegeven. Berichten naar 7878 zijn gratis. Totdat u de overboeking bevestigt met de methode die in de sms wordt aangegeven, blijft uw saldo ongewijzigd. Na bevestiging wordt het geld binnen enkele minuten op de rekening van de ontvanger gestort.

Stap 9

Houd er rekening mee dat het mogelijk is om de Beeline. Money-service te gebruiken via de webinterface op https://money.beeline.ru/transfer/service/149. Om uw persoonlijke account in te voeren, moet u een wachtwoord bestellen - het wordt naar uw telefoon verzonden nadat u uw nummer in het formulier op de website hebt opgegeven.

Aanbevolen: