Hoe Dvd-karaoke Te Kiezen

Inhoudsopgave:

Hoe Dvd-karaoke Te Kiezen
Hoe Dvd-karaoke Te Kiezen

Video: Hoe Dvd-karaoke Te Kiezen

Video: Hoe Dvd-karaoke Te Kiezen
Video: UNBOXING WOW FIESTA DVD KARAOKE 2024, April
Anonim

Karaoke zingen doe je niet alleen in een restaurant dat is uitgerust met een geschikte automaat, maar ook thuis. Hiervoor is een speciale tv-bevestiging vereist. Naast de basisfunctie kan hij ook als dvd-speler worden gebruikt.

Hoe dvd-karaoke te kiezen
Hoe dvd-karaoke te kiezen

instructies:

Stap 1

Als je een gewone dvd-speler zonder microfooningangen hebt, haast je dan niet om te upgraden naar een speciale. Koop apart een speciale karaoke-schijf met nummers van het genre dat je leuk vindt. Sluit de video-uitgang van de speler rechtstreeks aan op de tv en de audio-uitgang via een mixer van elk ontwerp. Sluit het benodigde aantal microfoons aan op de vrije ingangen van de mixer.

Stap 2

Als je nog geen dvd-speler hebt, je budget beperkt is en het aantal nummers dat je met karaoke wilt spelen klein is, koop dan een speler die is ontworpen om gewone karaoke-schijven te gebruiken, zoals beschreven in de vorige stap. Zo'n speler verschilt alleen van een gewone speler doordat hij een ingebouwde mixer bevat en een microfoon (soms twee) in de leveringsset wordt meegeleverd. Apparaten van deze klasse worden door veel fabrikanten geproduceerd. Elk van hen kost niet meer dan 2.000 roebel. Hun voordeel is de aanwezigheid van een videosequentie op de schijf, gesynchroniseerd met de muziek, en het nadeel is het kleine aantal nummers op één schijf - er kan slechts ongeveer twee uur muziek op worden geplaatst. Om het assortiment aan werken te vergroten, is het noodzakelijk om extra media aan te schaffen.

Stap 3

Als u een schijf met enkele duizenden nummers samen met een karaokespeler wilt hebben, let dan op enkele van de apparaten die door LG en Samsung zijn gemaakt. Sommige zijn gemaakt in de vorm van muziekcentra die verbinding maken met tv's, terwijl andere in de gebruikelijke vormfactor van spelers zijn. De melodieën op de meegeleverde schijf zijn opgeslagen in MIDI-formaat, daarom staan er veel op. Dezelfde schijf bevat een videosequentie die willekeurig is geselecteerd en op geen enkele manier overeenkomt met de inhoud van het nummer. Het bevat ook bestanden met songteksten en soms - geluidsbestanden van achtergrondliedjes in WMA-formaat. Het nummer wordt geselecteerd via het menu of door het nummer in het bijbehorende album rechtstreeks te bellen. Ook is het apparaat uitgerust met een functie voor het beoordelen van de kwaliteit van de zang, maar in de praktijk is het eerder de luidheid die wordt beoordeeld. De kosten van zo'n speler bedragen 5000 roebel.

Stap 4

Koop regelmatig schijven met een bijgewerkte reeks titels voor een dergelijke speler. Ze kunnen ook karaoke-schijven afspelen die bedoeld zijn voor gewone dvd-spelers (maar niet andersom!).

Aanbevolen: