Hoe Garmin Te Russificeren?

Inhoudsopgave:

Hoe Garmin Te Russificeren?
Hoe Garmin Te Russificeren?

Video: Hoe Garmin Te Russificeren?

Video: Hoe Garmin Te Russificeren?
Video: Настройка платежной системы Garmin Pay в смарт часах Garmin 2024, Mei
Anonim

Garmin is een GPS-navigatieapparaat. Door het gebruik ervan kunt u zelfs in een onbekende stad door het terrein navigeren en gesproken aanwijzingen gebruiken om bij het gewenste object te komen.

Hoe garmin te russificeren?
Hoe garmin te russificeren?

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - het internet;
  • - communicator.

instructies:

Stap 1

Download de firmware voor het apparaat van de officiële website van de fabrikant - garmin.com. Selecteer op de site het type apparaat, download het firmwarebestand. Pak het uit in een willekeurige map op uw computer. Zoek in de map en lees aandachtig het Update.txt-bestand. Flash het apparaat volgens deze instructie.

Stap 2

Download het russificatiebestand dat geschikt is voor uw apparaatmodel naar uw computer vanaf deze pagina https://e-trex.narod.ru/download.htm om de navigator te russificeren. Bekijk de instructies in het bestand readme.txt. Laad de batterijen van uw navigator volledig op, plaats ze in het apparaat, zet het aan en sluit het met een kabel aan op de computer.

Stap 3

Ga naar de map waar je de bestanden uit het archief hebt uitgepakt. Voer updater.exe uit. Selecteer in het venster dat verschijnt uw COM-poort uit de lijst. Klik vervolgens op de knop Bijwerken. Bevestig uw keuze, klik op "OK". Wacht een paar minuten totdat het proces van Russificatie van de navigator is voltooid. Als er een fout verschijnt, volgt u de volgende stap.

Stap 4

Controleer of de poort correct is opgegeven in de programma-instellingen (u hebt mogelijk USB- en COM-poorten door elkaar gehaald). Voer de juiste poort in. Als het toestel niet reageert en het programma zegt dat de navigator niet gevonden is, ga dan naar de toestelinstellingen, specificeer het Garmin interfacetype.

Stap 5

Nadat u deze fouten hebt gecorrigeerd, schakelt u het apparaat uit en weer in, sluit u het opnieuw aan op de computer en probeert u Garmin opnieuw te russificeren. Als de foutmelding Software ontbreekt verschijnt, probeer dan een andere poort voor de verbinding te gebruiken.

Stap 6

Pak het in de tweede stap gedownloade archief uit in de map met het bestand updater.exe. Het zal een nieuw *.rgn-bestand bevatten. Hernoem het, wijs de naam toe 016901000360. Voer het updater-bestand uit, herhaal de derde stap opnieuw. Ga daarna naar het navigatormenu, selecteer "Instellingen", "Talen selecteren" en stel de Russische taal in.

Aanbevolen: