Een Afbeelding Invoegen In Een Nummer

Inhoudsopgave:

Een Afbeelding Invoegen In Een Nummer
Een Afbeelding Invoegen In Een Nummer

Video: Een Afbeelding Invoegen In Een Nummer

Video: Een Afbeelding Invoegen In Een Nummer
Video: Word: Afbeeldingen invoegen 2024, April
Anonim

Sommige videoclips worden gemaakt door een audiotrack en meerdere afbeeldingen te combineren in een enkel bestand. Deze techniek is zeer wijdverbreid bij het maken van 'thuis'-presentaties.

Een afbeelding invoegen in een nummer
Een afbeelding invoegen in een nummer

Noodzakelijk

Filmmaker

instructies:

Stap 1

Als je geen video's van hoge kwaliteit wilt maken, gebruik dan Movie Maker. Dit hulpprogramma kan worden gedownload van de officiële Microsoft-website. Installeer dit programma en voer het uit.

Stap 2

Nadat u het hoofdmenu van Movie Maker hebt geopend, opent u het item Bestand. Selecteer het subitem "Toevoegen aan project". Na een tijdje zal het verkennervenster starten. Open de directory met het gewenste muzieknummer. Selecteer het bestand en klik op de knop Toevoegen.

Stap 3

Herhaal de bovenstaande stappen om meer muziek of afbeeldingen toe te voegen aan het nieuwe project. Zorg ervoor dat alle gewenste gegevens in het hoofdmenu van Movie Maker verschijnen.

Stap 4

Activeer de uitgevouwen weergave van de renderbalk. Activeer eerst dit paneel via het menu Beeld. Klik nu op het pictogram "Uitvouwen" naast de aangegeven strip. Verplaats de afbeeldingen naar het veld Video. Let op de volgorde die u wilt.

Stap 5

Voeg muziektracks toe aan het veld Geluid. Audiobestanden kunt u het beste van tevoren voorbereiden. Gebruik hiervoor een editor waarmee u tracks kunt trimmen en er bepaalde aanpassingen aan kunt maken.

Stap 6

Stel uw eigen weergavetijd in voor elke specifieke afbeelding. Deze methode zorgt ervoor dat een specifiek frame in het gewenste deel van de audiotrack verschijnt. Klik op de knop Voorbeeld om een voorbeeld van de clip te bekijken.

Stap 7

Open het menu Bestand opnieuw en selecteer Video opslaan. Vul het formulier in dat verschijnt. Zorg ervoor dat u het vakje naast Beste videokwaliteit aanvinkt. Indien niet vereist, stelt u zelf de videoclipopties in.

Stap 8

Klik volgende . Bevestig de start van het proces van het samenvoegen van presentatie-elementen. Na het uitvoeren van de nodige acties, zal het programma automatisch de map openen die het uiteindelijke videobestand bevat. Voer het uit en controleer de kwaliteit van de clip.

Aanbevolen: