Een Thermoskan Repareren Repair

Inhoudsopgave:

Een Thermoskan Repareren Repair
Een Thermoskan Repareren Repair

Video: Een Thermoskan Repareren Repair

Video: Een Thermoskan Repareren Repair
Video: Damixa thermostat service movie 2024, April
Anonim

Veel huizen hebben dit schijnbaar eenvoudige apparaat. De thermoskan, of Dewarvat, is ooit uitgevonden voor de chemische industrie, maar wordt tegenwoordig op alle levensgebieden gebruikt, van dezelfde scheikunde en natuurkunde tot huishoudelijke behoeften. Dus wat als je trouwe assistent niet in orde is?

Een thermoskan repareren repair
Een thermoskan repareren repair

instructies:

Stap 1

Bepaal de oorzaak van de storing. Als het allemaal om de vacuümbuis gaat, is huisreparatie bijna onmogelijk. Hiervoor heb je speciale apparatuur nodig waarmee je met vacuüm kunt werken. De aankoop daarvan zal meer kosten dan de thermoskan zelf. In dit geval is het gemakkelijker om de thermoskan naar een reparatiewerkplaats te brengen of zelfs een nieuwe te kopen.

Stap 2

Als de onderkant van de thermoskan kapot of verroest is, is het niet moeilijk om deze te repareren. Snijd een cirkel met een diameter van de bodem van een thermoskan uit een gewoon blik. Plaats een golfkartonnen cirkel (je kunt het uit een doos van huishoudelijke apparaten knippen) en folie (uit een theezakje snijden) als schokbreker tussen de kolf en de uitgesneden cirkel. Zo krijgt u een goede thermische isolatie van onderaf.

Stap 3

Zet alles vast met kleine spijkers. Maak een kruis van de rails en spijker het aan het lichaam van de thermoskan. Je kunt ook een houten cirkel maken, als het mogelijk is om deze uit te snijden (dan zal de thermoskan een meer esthetisch uiterlijk hebben).

Stap 4

Als het probleem in het deksel van de thermoskan zit, meer bepaald in de stop, kan het ook worden opgelost. Reinig het oude kurkmateriaal en wikkel het in meerdere lagen met een dikke synthetische doek. Daaroverheen lijm of bind polyethyleen of een rubberen laag (u kunt het materiaal van gewone rubberen handschoenen nemen).

Stap 5

Wikkel dit alles aan de basis met een sterke bundel en plaats de oude plug op zijn plaats. Dit ontwerp is tijdelijk en niet erg esthetisch, maar functioneel en helpt je warm te houden.

Stap 6

Als de buitenste schil van de thermoskan gekreukt is en de buis zelf niet beschadigd is, breng de thermoskan dan naar de dichtstbijzijnde autoreparatiewerkplaats, daar zullen ze zeker helpen om de deuken op te lossen. U kunt echter proberen de deuk zelf recht te zetten met een hamer, maar u loopt het risico de interne structuur te beschadigen (zie stap 1).

Aanbevolen: