Servicecodes Voor Android

Servicecodes Voor Android
Servicecodes Voor Android

Video: Servicecodes Voor Android

Video: Servicecodes Voor Android
Video: Что Делать в Случае Сбоя Системы Android 2024, Mei
Anonim

Welke gebruiker wil niet meer weten over zijn smartphone? Met behulp van servicecodes voor Android kunt u eenvoudig informatie vinden over de batterij en de prestatiestatistieken, uw instellingen resetten en installeren naar fabrieksinstellingen, de camera of GPS testen.

Android-codes
Android-codes

De meeste gewone gebruikers van smartphones of tablets op basis van Android OS zijn niet op de hoogte van het bestaan van servicecodes. Ze zijn voor het grootste deel bedoeld voor technici in service- en reparatiecentra, maar ze kunnen ook nuttig zijn voor gewone gebruikers. Wanneer u dergelijke codes op uw apparaat invoert, moet u voorzichtig zijn. Het onzorgvuldig invoeren van deze of gene code kan immers alle gegevens wissen of, erger nog, de smartphone beschadigen.

Om informatie over uw apparaat en statistieken over het batterijgebruik te bekijken, moet u de volgende code invoeren: * # * # 4636 # * # *.

Bekijk IMEI, je moet invullen: * # 06 #.

Als u om welke reden dan ook al uw instellingen moet resetten, moet u bellen: * # * # 7780 # * # *. Deze code vervangt instellingen zoals Google-account-, systeem- en applicatie-instellingen door de fabrieksinstellingen. Ook worden alle gedownloade apps verwijderd. Alle applicaties die bij de smartphone worden geleverd, evenals informatie op de SD-kaart, blijven behouden, de code verwijdert ze niet. De gepresenteerde code heeft een beetje bescherming. Voordat de instellingen worden vervangen door de fabrieksinstellingen, zal de smartphone meerdere keren om toestemming vragen. Het wordt dus tijd om van gedachten te veranderen.

Om uw smartphone te formatteren, kiest u: * 2767 * 3855 #. Deze code verwijdert alle bestanden uit het geheugen van de smartphone. U kunt alleen stoppen met formatteren als u de batterij snel verwijdert.

Om informatie over de smartphonecamera te bekijken, moet u bellen: * # * # 34971539 # * # *. Met deze code kunt u alle gegevens over camerafirmware, firmware-update en camerafirmware in een afbeelding bekijken. Het is beter om de laatste optie niet te kiezen uit het vervolgkeuzemenu, omdat de camera mogelijk niet meer werkt.

Om de modus van de toets "Ophangen" te wijzigen, voert u het volgende in: * # * # 7594 # * # *. Wanneer je de "Hang up"-knop ingedrukt houdt, verschijnt er een menu met keuze uit acties: stille modus, vliegtuigmodus, smartphone uitschakelen. Met deze code kun je bijvoorbeeld de telefoon direct uitzetten en verschijnt het menu helemaal niet.

Gebruik de volgende code om reservekopieën te maken van uw foto-, video- en audiobestanden: * # * # 273283 * 255 * 663 282 * # * # *.

Lijst met enkele handige codes voor Android

  • * # * # 232338 # * # * - toont het WiFi MAC-adres;
  • * # * # 1472365 # * # * - ontworpen voor GPS-testen;
  • * # * # 1575 # * # * - ook ontworpen voor GPS-testen;
  • * # * # 232331 # * # * - test de Bluetooth-functie;
  • * # * # 232337 # * # - Toont het adres van het Bluetooth-apparaat;
  • * # * # 0283 # * # * - test batch Loopback;
  • * # * # 0 * # * # * - test LCD;
  • * # * # 0673 # * # * of * # * # 0289 # * # * - test melodieën;
  • * # * # 0842 # * # * - vibratietest en schermverlichting;
  • * # * # 2664 # * # * - test het aanraakscherm;
  • * # * # 0588 # * # * - test de bewegingssensor;
  • * # * # 3264 # * # * - RAM-versie.

Aanbevolen: