Sleutels Voor Satellietzenders Invoeren

Inhoudsopgave:

Sleutels Voor Satellietzenders Invoeren
Sleutels Voor Satellietzenders Invoeren

Video: Sleutels Voor Satellietzenders Invoeren

Video: Sleutels Voor Satellietzenders Invoeren
Video: Leren als een spons: 5 sleutels voor succes in leren & ontwikkelen van Peter Goossens #95 2024, April
Anonim

Om toegang te krijgen tot satellietzenders, moet u eerst naar de emulatormodus op de satellietontvanger gaan. Niet alle tuners hebben deze functie en de toegang tot deze functie hangt af van het model van een bepaalde tuner.

Sleutels voor satellietzenders invoeren
Sleutels voor satellietzenders invoeren

Het is nodig

  • - televisie;
  • - Satelliet ontvanger.

instructies:

Stap 1

Voer de sleutels in op de ontvangers ORTON 4100 7010. Ga naar een willekeurig kanaal, voer 9339 in, ga dan naar het menu Key Edit en klik op OK. In het verschenen venster met coderingen uit de lijst, selecteer Biss, klik op "OK". Dan ziet u het volgende opschrift - Provider Tire inde Key Data.

Stap 2

Om een kanaal toe te voegen, druk op de groene knop, om te bewerken - de rode. Houd er rekening mee dat u alleen een niet-werkende sleutel kunt bewerken. Nadat u op de knop hebt gedrukt, voert u de sleutelwaarde in, klikt u op OK, slaat u de sleutel op en verlaat u het menu.

Stap 3

Voer de sleutel in de Startrak-ontvanger in. Om dit te doen, kiest u op een willekeurig kanaal 9976 of 9339. Selecteer uit de lijst met coderingen - Biss en druk vervolgens op "OK". Ga naar volume; om dit te doen, drukt u op "+" of "-", en typt u vervolgens de sleutel in het veld met nullen en letters F. Stel vervolgens in het veld Transponderfreg de transponderfrequentie in, voer in het veld Servis id de identifier-waarde in. Laat PMT PID ongewijzigd. Druk vervolgens op Epg en sla de sleutel op.

Stap 4

Voer de sleutel voor de kanalen in op de ontvanger van de Openbox 800-serie. Ga hiervoor naar het kanaal waar u de sleutel wilt toevoegen. Klik op het menu en voer vervolgens 1117 in. Selecteer in het geopende venster met een lijst met coderingen Biss, klik op "OK". U ziet de inscriptie Video Key Aydio Key.

Stap 5

Selecteer een niet-werkende toets of een lege uit de lijst en druk vervolgens op de rode knop om te bewerken. Voer de sleutelwaarde twee keer in. Klik op OK om de sleutel op te slaan en nogmaals op OK om deze te activeren. Als u de sleutel voor de kanalen correct hebt ingevoerd, moet de regel ermee blauw worden gemarkeerd.

Stap 6

Verlaat het menu. Voer vergelijkbare acties uit voor andere modellen van de Openbox-ontvanger, voordat u de emulator activeert. Om dit te doen, drukt u op "Menu", kiest u 1937, in het vak dat verschijnt, voert u 2486 in. Selecteer "Games", het bevat de emulator. In deze modus kunt u sleutels invoeren.

Aanbevolen: