Hoe Een Verborgen Nummer Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Verborgen Nummer Uit Te Schakelen
Hoe Een Verborgen Nummer Uit Te Schakelen

Video: Hoe Een Verborgen Nummer Uit Te Schakelen

Video: Hoe Een Verborgen Nummer Uit Te Schakelen
Video: Je nummer onbekend zetten 2024, Mei
Anonim

Sommige mobiele operators, bijvoorbeeld Megafon OJSC, hebben een service voor het verbergen van het telefoonnummer tijdens een uitgaand gesprek - Nummer Anti-Identifier. Vaak wil de gebruiker na een bepaalde tijd deze dienst deactiveren.

Hoe een verborgen nummer uit te schakelen
Hoe een verborgen nummer uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Wat de reden ook is, dit is net zo eenvoudig te doen als het verbindingsproces zelf. Het volstaat om de opties van uw telefoon of internettoegang te gebruiken. Maar er moet aan worden herinnerd dat als de ontkoppeling van de service gratis is, voor de retourverbinding extra moet worden betaald. De eenvoudigste manier om de Anti-Identificatie Service uit te schakelen is een kort verzoek. Bel in het servicegebied van het Megafon-netwerk naar het nummer * 105 * 501 * 0 #. Na twee of drie minuten wordt er een bericht naar de telefoon gestuurd waarin staat dat de service is uitgeschakeld.

Stap 2

U kunt de "anti-identificatie" ook annuleren met de hulp van het mobiele bedrijf, of beter gezegd, zijn werknemers. Bezoek een van de Megafon-kantoren, waarvan de adressen staan vermeld op de officiële website megafon.ru. U kunt dezelfde adressen achterhalen als u 0500 belt naar het servicecentrum.

Stap 3

Als je een geregistreerd persoonlijk account hebt op de officiële Megafon-website, verwijder deze service dan via internet. Ga hiervoor naar de site megafon.ru, selecteer het gedeelte "Servicegids" in de rechterhoek van de pagina en voer uw login in, dit is het telefoonnummer. Vul dan op de volgende pagina uw wachtwoord in en klik op "Inloggen". Als u uw wachtwoord niet meer weet, doe dan een USSD-verzoek naar het nummer * 105 * 00 # en klik op "Bellen" of de link "Wachtwoord verkrijgen", waarna u een sms ontvangt met een hersteld wachtwoord.

Stap 4

In ieder geval wordt u na autorisatie op de website van OJSC Megafon doorgeleid naar uw persoonlijke account. Om het verborgen nummer uit te schakelen, selecteert u het gedeelte "Diensten en tarieven" in de linkerkolom van het menu, verwijdert u de optie "Anti-identificatie" en klikt u op "Bevestigen".

Stap 5

Probeer de functies van uw eigen mobiele telefoon te gebruiken. Zoek het gedeelte "Instellingen" in het telefoonmenu en activeer het item "Nummer weergeven of verzenden" in de lijst met aangeboden diensten.

Aanbevolen: