Ontvangersleutel: Hoe Deze Correct In Te Voeren

Inhoudsopgave:

Ontvangersleutel: Hoe Deze Correct In Te Voeren
Ontvangersleutel: Hoe Deze Correct In Te Voeren

Video: Ontvangersleutel: Hoe Deze Correct In Te Voeren

Video: Ontvangersleutel: Hoe Deze Correct In Te Voeren
Video: IEDEREEN HEEFT DIT NOG NOG NOG NOG NOG NOOIT GEZIEN! 2024, April
Anonim

Een satellietontvanger is een decoder waarmee u satelliet-tv-programma's kunt bekijken. Het wordt meestal gekozen op basis van de mogelijkheden van de antenne. Met een ontvanger met een emulator kunt u sleutels invoeren om gesloten kanalen te openen.

Ontvangersleutel: hoe deze correct in te voeren
Ontvangersleutel: hoe deze correct in te voeren

Noodzakelijk

  • - televisie;
  • - satellietantenne;
  • - ontvanger.

instructies:

Stap 1

Voer de sleutels in de x-7xx-serie Openbox-ontvanger in. Om te beginnen, voer de emulator in met behulp van de "Menu"-knop en voer vervolgens de cijfers 8282 in vanaf het toetsenbord. In het veld "Master-pincode" kiest u 1407. Druk vervolgens opnieuw op "Menu" en voer 8282 in vanaf de afstandsbediening, selecteer het slot met de gewenste provider, selecteer "Inschakelen".

Stap 2

Voeg indien nodig een providerslot toe. Om dit te doen, na het kiezen van de nummers 8282, drukt u op de groene knop, selecteert u Const CW, drukt u op "OK". Voer vervolgens het 16-byte providernummer in en verdeel het in twee delen. Klik op het veld "Kanaal" en selecteer degene die u wilt koppelen. Sluit af met de knop Afsluiten, klik in het venster Opslaan op Ja. Vervolgens kunt u de geselecteerde zender bekijken.

Stap 3

Voer de kanaalsleutels in de Openbox x-300 ontvanger in. Om dit te doen, drukt u op "Menu", kiest u vervolgens de nummers 1117 vanaf de afstandsbediening, voert u het item Key Edit in en zoekt u de codering en identificatie. Bewerk de sleutel, bevestig de wijzigingen en verlaat het menu.

Stap 4

Verdeel de sleutel doormidden, verwijder het vierde en achtste paar cijfers van elk deel, ga naar een gesloten kanaal. Voer eerst het eerste deel van de code in, bevestig en sluit af, als het niet werkt - doe hetzelfde met het tweede deel om de kanaalcode in de ontvanger in te voeren.

Stap 5

Voeg kanaalsleutels toe aan de Golden Interstar-ontvanger. Om dit te doen, moet u de emulator inschakelen. Druk op de "Menu"-knop op de afstandsbediening van de ontvanger en voer vervolgens achtereenvolgens de cijfers 2580 in. Om het code-invoermenu te openen, drukt u op Menu en vervolgens op de rode knop op de afstandsbediening; om de toetsen te resetten, drukt u op "O". Ga naar de emulator, druk op de blauwe knop. Voer codes in. Sla de wijzigingen op en verlaat het menu.

Stap 6

Voer de sleutels in de Strong SRT 6155 ontvanger in. Ga hiervoor naar "Menu" - "Installatie" - "OK". Voer vervolgens de pincode 0000 in. Ga naar de "Systeeminstellingen" en "Systeeminformatie". Voer 4225 in, druk op de volumeknop, druk op de witte knop en vervolgens op de rode.

Stap 7

Kies 0017DE en klik vervolgens op OK. Selecteer in de linkerkolom een nieuwe provider, klik op de witte knop en voer de sleutel in het veld in, waarbij u de nullen vervangt door de waarden die u nodig hebt. Nadat u klaar bent met het invoeren van de sleutels, klikt u op "OK" en slaat u de wijzigingen op.

Aanbevolen: