Hoe Kan Ik Geld Overmaken Van Beeline Naar Beeline: 3 Manieren

Inhoudsopgave:

Hoe Kan Ik Geld Overmaken Van Beeline Naar Beeline: 3 Manieren
Hoe Kan Ik Geld Overmaken Van Beeline Naar Beeline: 3 Manieren

Video: Hoe Kan Ik Geld Overmaken Van Beeline Naar Beeline: 3 Manieren

Video: Hoe Kan Ik Geld Overmaken Van Beeline Naar Beeline: 3 Manieren
Video: Перевод денег с Билайна на Билайн на официальном сайте 2024, April
Anonim

De markt voor mobiele communicatie ontwikkelt zich in een zeer snel tempo. Elk bedrijf streeft ernaar het aanbod van aangeboden diensten uit te breiden om niet te verliezen in de concurrentie. De mobiele operator Beeline zorgt voor klanten en doet niet onder voor zijn concurrenten bij de implementatie van innovatieve ideeën voor de meest complete en hoogwaardige service voor abonnees. Een van deze ideeën is de mogelijkheid om geld over te maken van Beeline naar Beeline. Deze oplossing vereenvoudigt het mechanisme voor het aanvullen van het saldo aanzienlijk voor abonnees die niet constant toegang hebben tot de middelen om deze procedure uit te voeren.

Hoe kan ik geld overmaken van Beeline naar Beeline: 3 manieren
Hoe kan ik geld overmaken van Beeline naar Beeline: 3 manieren

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende manieren om geld van Beeline naar Beeline over te maken, afhankelijk van de voorkeuren van de klant. De meest betrouwbare is om online geld over te maken met behulp van de beschikbare internetservice "Beeline Money". Het volstaat om naar de officiële website van het bedrijf te gaan en, volgens de aanwijzingen en gemarkeerde links, de functie te gebruiken om geld over te maken naar andere abonnees. Tegelijkertijd is de commissie voor deze operatie 3% + 10 roebel, de overdrachtsprocedure zelf heeft een aantal beperkingen. De dagelijkse limiet voor geldoverdrachten is dus 15.000 roebel, de maandelijkse limiet is 30.000 roebel, terwijl het overboekingsbedrag beperkt is tot 10 tot 5.000 roebel per transactie. De frequentie van dergelijke transacties mag niet meer bedragen dan één proces per twee minuten, en het aantal overboekingen is strikt gereguleerd en bedraagt 10 transacties per dag. Binnen een week kunt u 20 keer per maand geld overmaken van Beeline naar Beeline via internet - niet meer dan 30 keer. Deze beperkingen zijn ingevoerd als onderdeel van het Beeline Money-programma en worden verstrekt aan abonnees wier kosten voor het gebruik van de diensten van mobiele operators de grens van 150 roebel overschrijden.

Stap 2

Soortgelijke beperkingen zijn van toepassing op het proces van het overboeken van geld met behulp van de functie van sms-berichten verzonden naar nummer 7878. Deze methode bestaat uit het overboeken van het geldbedrag van de ene abonnee die in het bericht wordt vermeld naar het saldo van een andere. In dit geval bevat de tekst van het sms-bericht de code van de mobiele operator (bij), het contactnummer van de ontvanger en het over te schrijven bedrag. Een sms-bericht over het overmaken van 100 roebel naar 8-144-233-1865 ziet er bijvoorbeeld als volgt uit: bee1442331865100. Deze methode van geldoverdracht is vrij eenvoudig en handig in gevallen waar er geen internettoegang is. Vergeet echter niet dat nadat de bewerking via sms is voltooid, er ten minste 50 roebel op de rekening moet blijven van de abonnee die de overschrijving doet. Anders wordt deze bewerking niet uitgevoerd.

Stap 3

Ten slotte is de snelste en gemakkelijkste manier om geld van Beeline naar Beeline over te maken, het gebruik van de "Mobile Transfer" -functie, die wordt uitgevoerd door achtereenvolgens USSD-opdrachten in te voeren. Het algoritme van acties begint met het verzenden van een verzoek voor een bewerking in de vorm * 145 * het nummer van de ontvanger in tiencijferig formaat * overboekingsbedrag #. Daarna ontvangt de afzender een sms-bericht met een unieke driecijferige code die de handeling bevestigt. Deze code is de basis van het uiteindelijke USSD-commando * 145 * code #, waarna het geldoverboekingsproces direct wordt gestart. Houd er rekening mee dat bij het overmaken van geld door USSD-teams de commissie voor de operatie niet in rekening wordt gebracht. Met behulp van de functie "Mobiele overboeking" kan echter niet meer dan vijf keer per dag geld worden overgemaakt, waarna het saldo van de ontvanger niet hoger mag zijn dan 3000 roebel en het bedrag op de rekening van de afzender meer dan 60 roebel mag zijn. Het maximale geldbedrag voor één operatie is 150 roebel, de dagelijkse limiet voor de service is 300 roebel. Het geld dat via de "Mobile Transfer" is ontvangen, kan niet eerder dan over een dag naar een andere abonnee worden verzonden. Deze service wordt uitgeschakeld door het commando * 110 * 171 #. Na de introductie ervan wordt een verbod opgelegd op alle processen van het overmaken van het geld van de abonnee, dat alleen kan worden geannuleerd door de operator te bellen.

Stap 4

Zo kunt u op verschillende manieren geld overmaken van Beeline naar Beeline. Bij problemen met een bepaalde operatie is het altijd mogelijk om een specialist van het servicecentrum te bellen op 0611 en gekwalificeerde hulp te krijgen.

Aanbevolen: