Muziek Invoegen In Een Film

Inhoudsopgave:

Muziek Invoegen In Een Film
Muziek Invoegen In Een Film

Video: Muziek Invoegen In Een Film

Video: Muziek Invoegen In Een Film
Video: THE POWER OF MUSIC IN FILM - How music affects film 2024, Mei
Anonim

Bij het werken met videobestanden is het belangrijk om het juiste programma te kiezen. Het gebruik van software van lage kwaliteit leidt meestal tot een ernstig verlies van beeldkwaliteit na het aanbrengen van wijzigingen in de bestandsstructuur.

Muziek invoegen in een film
Muziek invoegen in een film

Het is nodig

Adobe Premier

instructies:

Stap 1

Gebruik Adobe Premier om high-definition videobestanden te verwerken. Het belangrijkste voordeel ten opzichte van gratis tegenhangers is de mogelijkheid om video's in hun oorspronkelijke kwaliteit op te slaan. Installeer het opgegeven programma. Start je computer opnieuw op.

Stap 2

Start Adobe Premier. Klik met de linkermuisknop op het tabblad Bestand en selecteer Video importeren. Zoek het videobestand dat moet worden verwerkt in het geopende verkennermenu en selecteer het met de linkermuisknop. Klik op Openen en wacht tot de video is geladen in het programmamenu.

Stap 3

Verplaats de naam van het toegevoegde bestand naar de statusbalk die onderaan het werkmenu wordt weergegeven. Het bestand wordt nu gepresenteerd als twee afzonderlijke tracks. Een van hen zal videoframes weergeven en de andere zal audio weergeven.

Stap 4

Selecteer het begin van het te knippen audiotracksegment met de linkermuisknop. Verplaats nu de cursor naar het einde van het segment, houd de Shift-toets ingedrukt en klik met de linkermuisknop op de gewenste plaats. Verwijder het geselecteerde item door op de Delete-toets te drukken.

Stap 5

Open het tabblad Bestand en ga naar het menu Audio importeren. Selecteer een muzieknummer en klik op de knop Openen. Wacht tot het bestand in het programma is geladen.

Stap 6

Verplaats deze met de linkermuisknop naar het veld Audio. Schuif nu de toegevoegde track naar de gewenste positie. Zorg ervoor dat de audio op het juiste moment start. Plaats hiervoor de aanwijzer iets links van het begin van de track en druk op de Play-knop. Corrigeer de positie van het audiospoor.

Stap 7

Klik op het tabblad Bestand en selecteer Video opslaan. Vul het formulier in door de juiste parameters voor het uiteindelijke videobestand te selecteren. Wijzig de waarden niet als u de video in de oorspronkelijke kwaliteit wilt behouden. Klik op de knop Opslaan.

Stap 8

Geef de map op waar het voltooide videobestand zal worden geplaatst. Wacht tot het Adobe Premier-programma is afgesloten.

Aanbevolen: