Hoe Maak Je Een Antenne?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Antenne?
Hoe Maak Je Een Antenne?

Video: Hoe Maak Je Een Antenne?

Video: Hoe Maak Je Een Antenne?
Video: Diy || How to make HDTV antenna || It really works 2024, Mei
Anonim

Meestal gebruiken bestuurders een universele sprietantenne, die geluidsgolven in de auto reproduceert met een frequentie van meer dan 50 Hz. De belangrijkste radiostations in Rusland zenden op deze frequentie uit, daarom is er veel vraag naar de antenne bij chauffeurs. De laatste tijd zie je vrij vaak op verschillende automodellen een universele ontvanger met een standaard type sprietantennes. Maar het is vrij duur en wordt niet overal verkocht. Dus sommige ambachtslieden bedenken hun eigen soorten zweepantennes en maken ze zelf.

Hoe maak je een antenne?
Hoe maak je een antenne?

Noodzakelijk

metalen pinnen of staalkoorden

instructies:

Stap 1

De sprietantenne zelf moet bestaan uit rechte metalen staven of flexibele staalkoorden met een kleine koperen spoel aan de bovenkant. Aan het andere uiteinde moet het aan de buitenkant van de auto worden bevestigd. De totale lengte van de gehele antenne is meestal niet meer dan 1 meter, omdat deze tijdens het rijden eenvoudig van het lichaam kan worden gescheurd.

Stap 2

Bovendien moet de antenne voldoen aan alle regels van geluidsontvangers en in de cockpit worden aangesloten op de radio van het audiosysteem. Bij de fabricage moet u een metalen staaf nemen en er een klein stukje metaal aan lassen, dat vervolgens aan de carrosserie wordt bevestigd.

Stap 3

Vervolgens moet u een kleine dop op het bovenste uiteinde van de sprietantenne installeren, die de hoofdontvanger van het signaal van de radiostations zal zijn. We brengen een set draden van de carburateur ernaartoe door de binnenbekleding en repareren deze helemaal aan het einde. Daarna moet u de luidsprekers inschakelen en controleren of uw antenne de frequentie oppikt. Als er geen geluid is, is het noodzakelijk om de draadverbindingen opnieuw te controleren en ervoor te zorgen dat ze volledig geïsoleerd zijn.

Stap 4

Bij de vervaardiging van een conventionele sprietantenne besteedt u een minimum aan geld en tijd en ontvangt u een universele ontvanger voor het luisteren naar radiostations. Natuurlijk zal zo'n ontvanger geen vreemde golven opvangen, maar de geluidskwaliteit van binnenlandse radiostations zal op een hoog niveau liggen.

Aanbevolen: