Hoe Autonavigator Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Autonavigator Te Installeren
Hoe Autonavigator Te Installeren

Video: Hoe Autonavigator Te Installeren

Video: Hoe Autonavigator Te Installeren
Video: Видеообзор GPS навигатора JJ Connect 5100 от Globex-gps.ru 2024, April
Anonim

Tegenwoordig is een autonavigator een uiterst handig apparaat voor elke autoliefhebber. De complexiteit van de installatie van het apparaat hangt af van het specifieke merk van het systeem, evenals van het type. Om het apparaat zonder problemen te installeren, volgen enkele eenvoudige tips.

Hoe autonavigator te installeren
Hoe autonavigator te installeren

Noodzakelijk

Navigatiesysteem, schroevendraaier, boor

instructies:

Stap 1

Bedenk wat voor soort navigatiesysteem je wilt installeren. Er zijn drie hoofdtypen: handheld, draagbare en embedded systemen. Handheld en draagbare systemen zijn het gemakkelijkst te installeren, maar embedded systemen bieden meestal meer opties. Koop een systeem dat bij uw voertuig en uw behoeften past.

Stap 2

Zorg ervoor dat er voldoende ruimte op het paneel is om het navigatiesysteem te installeren. Er moet voor worden gezorgd dat tijdens de installatie geen andere indicatoren of apparaten, ventilatieopeningen en airbags worden geblokkeerd.

Stap 3

Voer de nodige metingen uit volgens de parameters en afmetingen van het gekochte systeem. Boor zo nodig gaten voor de bevestiging van het apparaat in het paneel.

Stap 4

Installeer het navigatiesysteem op het door u gekozen deel van het dashboard. Schroef het vast met de schroeven die meestal in de set zitten. Zorg ervoor dat het apparaat stevig op zijn plaats zit, maar tegelijkertijd zonder al te veel poespas kan worden verwijderd en teruggeplaatst.

Stap 5

Zorg ervoor dat het systeem op alle pinnen is aangesloten. Sommige systemen werken op batterijvoeding en hoeven in dit geval niet op de boordcomputer te worden aangesloten, terwijl andere alleen werken als het contact aan staat en de nodige aansluitingen nodig hebben.

Stap 6

Schakel het systeem in. Zorg ervoor dat alles naar behoren functioneert. Configureer de benodigde instellingen om het navigatiesysteem aan uw locatie te koppelen.

Aanbevolen: