Hoe Koop Je Een IPhone In De VS

Inhoudsopgave:

Hoe Koop Je Een IPhone In De VS
Hoe Koop Je Een IPhone In De VS

Video: Hoe Koop Je Een IPhone In De VS

Video: Hoe Koop Je Een IPhone In De VS
Video: IPHONE 12 SERIES PRICE IN AMERICA! USA SE IPHONE KAISE ORDER KARE? 2024, Mei
Anonim

Apple iPhones worden steeds populairder. Het meest verbazingwekkende is dat met de groei van populariteit hun prijs zelfs voor oude modellen niet daalt. Er is een redelijke gedachte over het kopen van een iPhone in een ander land. Het is logisch om aan te nemen dat ze het goedkoopst zullen zijn waar het hoofdkantoor van Apple is gevestigd - in de Verenigde Staten. Het is niet moeilijk om in de VS een iPhone te kopen, het is voldoende om een aantal formaliteiten te volgen om hem te bestellen.

Hoe koop je een iPhone in de VS
Hoe koop je een iPhone in de VS

instructies:

Stap 1

Allereerst heeft u een bankrekening in Amerikaanse dollars nodig. Dit is nodig om direct te betalen voor het feit van aankoop, evenals om aannemers af te betalen, wat iets later zal worden besproken.

Stap 2

Dan zijn er twee opties. In het eerste geval schakel je de hulp in van bedrijven die leveren vanaf de ebay-veiling, in het andere geval koop je een paypal-account, waarmee je de aankoop kunt betalen. U kunt PayPal ook krijgen met uw bankrekening, maar helaas verifieert PayPal die rekeningen die Russische kaarten gebruiken niet. Het zal veel gemakkelijker zijn om een beroep te doen op de diensten van een tussenpersoon die voor al het gedoe van de betaling zorgt.

Stap 3

Kies degene die het langst bestaat. Gebruik geen mensen die minder dan een jaar actief zijn - er is een groot risico om gepakt te worden door oplichters. Het is mogelijk dat de lage kosten van de diensten die zij aanbieden slechts een excuus zijn om geld van u af te persen.

Stap 4

Lees bij het kiezen van een iPhone de beschrijving zo goed mogelijk door. Koop geen aanbiedingen van een iPhone voor honderd dollar, de minimale kosten van een iPhone zullen ongeveer zeshonderd dollar zijn, en wat honderd dollar kost, is gewoon een Chinese vervalsing, die duidelijk het geld dat je ervoor geeft niet waard is ervoor.

Aanbevolen: