Satellietvissen Instellen?

Inhoudsopgave:

Satellietvissen Instellen?
Satellietvissen Instellen?

Video: Satellietvissen Instellen?

Video: Satellietvissen Instellen?
Video: Tempolec RAM 800 New Soft 7 NL Programmatie P1 2024, Mei
Anonim

Grijpen of satellietvissen kwam samen met de opkomst van satellietinternet. De meeste satellietaanbieders versleutelen de verzonden informatie niet, dus het werd mogelijk om satellietgegevens te onderscheppen die in een bepaalde stroom komen. U kunt bestanden via satelliet ontvangen op het moment dat de satelliet internetgebruiker iets naar zijn computer begint te downloaden. Voor deze doeleinden is een speciaal programma ontwikkeld - SkyNet.

Satellietvissen instellen
Satellietvissen instellen

Noodzakelijk

  • - DVB-kaart;
  • - schotelantenne;
  • - SkyNet-programma.

instructies:

Stap 1

Installeer een DVB-kaart (Skystar2) in uw computer, installeer er software voor, download nieuwe software van de website van de fabrikant. Installeer het programma voor het bekijken van satelliet-tv Progdvb. Zet een satellietschotel op een satelliet om te grijpen ("satellietvissen"), bijvoorbeeld Yamal 201. Kies transponders die geen tv-signaal uitzenden, maar internetpakketten. U kunt erachter komen via de website www.lyngsat.com. Start Progdvb en zorg ervoor dat satelliet-tv wordt weergegeven

Stap 2

Installeer en configureer Skynet op uw computer. Het wordt gebruikt om een satellietstream te pakken. Bepaal het grootste aantal pids (PIDS) - stream-ID's van de satellietprovider. De beste manier om erachter te komen is via de plug-in voor ProgDvb, die in het programma is geïnstalleerd.

Stap 3

Installeer het Fastsatfinder-programma. Voer hierin de parameters van de transponder van de internetprovider in, pids = 8192 (ontvang de hele stream) en controleer de signaalkwaliteit. Hoe hoger het percentage, hoe minder beschadigde of onderbelaste bestanden. Als alle parameters normaal zijn, gaat u verder met het instellen van het SkyNet-satellietvisprogramma.

Stap 4

Configureer de SkyNet-programma-interface, namelijk het bestand skynet.ini in dezelfde map als het programma zelf. Open skynet.ini met Kladblok. De regels erin:

onvolledig = onvolledig

temp = temp

oké = oké.

Ze laten u zien waar de vastgelegde bestanden zijn opgeslagen met behulp van grijpen. Standaard worden ze opgeslagen op de C-schijf: onvolledige mappen bevatten onvolledige bestanden, tijdelijke bestanden in de tijdelijke map en volledig gedownloade bestanden in de ok-map. Je kunt ze op elke plek opslaan (elk apart), hiervoor hoef je dit alleen in de instellingen te registreren, bijvoorbeeld incompleet = D: / incompleet, temp = E: / temp, ok = E: / ok.

Stap 5

Noteer de kenmerken van uw converter. Om dit te doen, in de regel:

# tuner

lnb = 9750000, 10600000, 11700000 vervang de nummers: door 5150000, 0, 5150000, als de C-converter is geïnstalleerd, door 10750, 0, 10750, als de radiale, als de Ku-polarisatie-converter, laat het zoals het is.

Schrijf in de regel: # OpenSky (providernaam), het # -symbool geeft een opmerking aan, het heeft geen invloed op het programma, het wordt alleen voor het gemak gebruikt. Verander de tuner en pids parameter in uw eigen. Voer de parameters in van de transponder die de pakketten verzendt. Bijvoorbeeld 11671000 V 18200000 A.

Stap 6

Start SkyNet en configureer het programma om bestanden te ontvangen. Om dit te doen, drukt u op de G-knop, waarna de bestandstypen aan de rechterkant van het menu verschijnen. Kies wat je nodig hebt, bijvoorbeeld.avi,.jpg

Aanbevolen: