Een Document Maken In Adobe Reader 9

Inhoudsopgave:

Een Document Maken In Adobe Reader 9
Een Document Maken In Adobe Reader 9

Video: Een Document Maken In Adobe Reader 9

Video: Een Document Maken In Adobe Reader 9
Video: Как скачать и установить Acrobat Reader DC (НЕ Pro версия!) полный дистрибутив (оффлайн установка)? 2024, Mei
Anonim

PDF-documenten zijn gebruiksvriendelijk en veelzijdig om mee te werken. U kunt ze openen, lezen en wijzigen met Adobe Reader, maar u kunt er geen dergelijke bestanden in maken.

PDF-bestanden
PDF-bestanden

Adobe Reader 9 is een hulpmiddel voor het lezen van en werken met PDF-bestanden. Dit programma is erg handig voor het bekijken, afdrukken en kopiëren van bestanden van dit formaat. De eigenaardigheid van dit programma is dat de bestanden die erdoor worden gereproduceerd niet verschillen van de afgedrukte, zodat u ze onmiddellijk op papier kunt overbrengen zonder kwaliteitsverlies. Het document creëerde een verscheidenheid aan tools voor het selecteren en wijzigen van tekst, waarmee het gebruik van PDF-bestanden nog toegankelijker en functioneler wordt.

Functies van Adobe Reader

In tegenstelling tot afgedrukte documenten kunnen Adobe Reader-bestanden echter extra informatie bevatten in een interactieve modus: koppelingen in een PDF-document worden geactiveerd wanneer u erop klikt, knoppen kunnen hier werken, formuliervelden kunnen worden ingevuld en video of audio kan worden afgespeeld en bekeken of beluisterd… U kunt diagrammen, tabellen en grafieken in PDF-documenten invoegen, net als in een gewoon tekstdocument. Het PDF-bestandsformaat wordt al 20 jaar actief gebruikt in de workflow van verschillende organisaties en wordt voortdurend verbeterd. Het is goedgekeurd door de International Organization for Standardization (ISO).

PDF-bestanden maken

Adobe Reader is echter ontworpen om alleen bestanden te lezen en de kleine wijzigingen die u erin kunt aanbrengen. Kan geen PDF-bestand maken in Adobe Reader. Hiervoor is er de webservice Acrobat.com. Er zijn verschillende manieren om er een bestand in te maken: open Acrobat.com en selecteer CreatePDF Online in het welkomstscherm. Zoals de naam al aangeeft, wordt de modus gelanceerd om een document rechtstreeks op internet te maken. U kunt ook Delen selecteren in het menu en vervolgens PDF's maken. De derde manier is om het pictogram PDF maken in de Adobe Reader-werkbalk te vinden.

Vervolgens kunt u in het geopende venster beginnen met het maken van het PDF-bestand vanaf het allereerste begin, of klik op de link "Selecteer het bestand dat u naar PDF wilt converteren" en selecteer de locatie van het gewenste document. Na de opdracht "Converteren" zal het document zijn formaat wijzigen in PDF. U kunt het proces voltooien. Het bestand wordt nu geopend in Adobe Reader en u kunt ermee werken. U kunt ook een document in PDF maken via een Microsoft Office 2007- of 2010-tekstbestand, als u de functie "Opslaan als" selecteert bij het opslaan van het document en vervolgens PDF zoekt in de vervolgkeuzelijst. Het programma voor het maken van bestanden Acrobat.com is gratis, terwijl Adobe Reader betaalde versies heeft tot professionele.

Aanbevolen: