Een Document Afdrukken

Inhoudsopgave:

Een Document Afdrukken
Een Document Afdrukken

Video: Een Document Afdrukken

Video: Een Document Afdrukken
Video: Lesson 20 : Word Document Print Options - Sinhala | SL TECHY GUY 2024, Mei
Anonim

Als je je verdiept in de geschiedenis, kun je je herinneren welke moeilijkheden de student te wachten stond bij het typen van essays of scripties op een typemachine. Niet iedereen had ze. Degenen die handschrift als hard werken beschouwden, kochten typemachines. Maar er was geen fout bij het typen. Met de komst van nieuwe technologieën laat typen alleen positieve emoties achter en bespaart het veel tijd, en het proces van het afdrukken van het materiaal neemt niet veel tijd in beslag.

Een document afdrukken
Een document afdrukken

Het is nodig

Printer, Microsoft Word-software

instructies:

Stap 1

Dit proces is hetzelfde voor alle teksteditors. De meeste programma's hebben de mogelijkheid om een document af te drukken met slechts één druk op de knop.

Om een document in Microsoft Word af te drukken, moet u het openen door te dubbelklikken op de linkermuisknop. U kunt het programma ook openen en het bestand openen door op het menu "Bestand" - "Openen" te klikken (sneltoets "Ctrl + O").

De eenvoudigste manier om af te drukken is door op de printerknop te klikken. In dit geval vindt het afdrukken plaats in de automatische modus, d.w.z. alle pagina's van dit document worden afgedrukt.

Een document afdrukken
Een document afdrukken

Stap 2

Een andere manier is om het afdrukvenster op te roepen, dat alle afdrukparameters bevat die we nodig hebben. Klik op "Bestand" - "Afdrukken" of de toetsencombinatie "Ctrl + P". Het venster "Afdrukken" verschijnt. In dit venster zou u geïnteresseerd moeten zijn in 3 opties:

- printer (selecteer een printer);

- pagina's (geef aan welke pagina's u wilt afdrukken) - als u slechts enkele pagina's afdrukt, specificeer dan de eerste en de laatste, en scheid ze met een koppelteken;

- aantal kopieën.

Een document afdrukken
Een document afdrukken

Stap 3

Als Microsoft Word tijdens het afdrukken het volgende dialoogvenster weergeeft: “De marges van de sectie zijn buiten het afdrukbare gebied. Doorgaan? ", U moet op de knop "Nee" klikken en vervolgens naar de pagina-instellingen gaan ("Bestand"-"Pagina-instellingen") en de waarden handmatig instellen. Als de waarden te laag zijn ingesteld, corrigeert het programma ze automatisch naar de laagst mogelijke.

Aanbevolen: