Een Schermfoto Maken Op Een IPhone

Inhoudsopgave:

Een Schermfoto Maken Op Een IPhone
Een Schermfoto Maken Op Een IPhone

Video: Een Schermfoto Maken Op Een IPhone

Video: Een Schermfoto Maken Op Een IPhone
Video: Take a screenshot on iPhone — Apple Support 2024, April
Anonim

Veel iPhone-gebruikers zijn geïnteresseerd in het leren maken van een foto van het scherm op een iPhone. Dit is bijvoorbeeld nodig om een interessante foto te delen met een vriend of om gemakkelijk nuttige informatie op te slaan in het geheugen van de telefoon.

Een schermfoto maken op een iPhone
Een schermfoto maken op een iPhone

instructies:

Stap 1

Om een foto van het scherm op een iPhone te krijgen, moet je het volgende doen:

- kies het juiste moment voor de foto;

- klik op de ronde "Home"-knop op het voorpaneel van de smartphone terwijl u tegelijkertijd op de vergrendeltoets aan de bovenkant van de telefoon drukt;

- zoek de resulterende afbeelding in de sectie "Foto's";

- gebruik naar behoefte.

Stap 2

Sommige gebruikers van "appel"-apparaten klagen dat de gemaakte schermafbeelding een computer is met de naam DiskAid. Het is een bestandsbeheerder voor de iPhone. Hiermee kun je de foto vrij gebruiken als je een foto van het scherm op een iPhone hebt kunnen maken. Om dit te doen, gaat u vanaf uw computer naar de hoofdmap en haalt u het opgeslagen bestand op.

Stap 3

De iPhone-screenshot wordt opgeslagen in png-indeling. Als u een ander screenshot-formaat nodig heeft, kunt u dit op uw computer openen in een teksteditor (bijvoorbeeld in de ingebouwde Paint) en de extensie wijzigen.

Stap 4

Je kunt tijdens elk proces een foto van het scherm op een iPhone maken, ook tijdens het spelen van games, het werken met een camera of het bellen.

Stap 5

U kunt de resulterende momentopname bewerken in Screenshot Maker Pro. Een foto van het iPhone-scherm kan worden ingelijst met het uiterlijk van elk Apple-apparaat, het contrast en de kleur, de grootte en de resolutie wijzigen, schittering toevoegen of verwijderen. Zo kun je de foto van het scherm op de iPhone mooi en origineel maken.

Aanbevolen: