Hoe De IPhone-firmwareversie Te Bepalen

Inhoudsopgave:

Hoe De IPhone-firmwareversie Te Bepalen
Hoe De IPhone-firmwareversie Te Bepalen

Video: Hoe De IPhone-firmwareversie Te Bepalen

Video: Hoe De IPhone-firmwareversie Te Bepalen
Video: How To: Get into DFU Mode on your iPhone! 2024, Mei
Anonim

Afhankelijk van het model en de productiedatum kunnen Apple iPhones worden geflitst naar verschillende versies van het iOS-besturingssysteem. Eerder, toen het eerste toestel van het bedrijf, de iPhone 2G, op de markt verscheen, was het mogelijk om de firmware te herkennen aan de sticker op de doos midden in de winkel.

Hoe de iPhone-firmwareversie te bepalen
Hoe de iPhone-firmwareversie te bepalen

instructies:

Stap 1

Sindsdien zijn er vier jaar verstreken en zodat hackers de firmwareversie voor de daaropvolgende downgrade niet konden achterhalen, is de sticker op de doos gecodeerd. Daarom kunt u de versie van de iPhone 3GS en iPhone 4 pas achterhalen na aankoop en activering van de telefoon via iTunes. Voorheen was het ook mogelijk om de firmware te herkennen zonder het apparaat te activeren met een USSD-verzoek. Deze functie is ook uitgeschakeld op nieuwe Apple-communicators. Als u de versie van het besturingssysteem wilt bepalen, zoekt u na het activeren van de telefoon het grijze pictogram "Instellingen" op het iPhone-bureaublad en raakt u het aan. Selecteer in het geopende venster het item "Algemeen" en vervolgens het subitem "Over apparaat". Hier ziet u informatie over de firmwareversie ("Versie"-regel), de modemfirmwareversie, IMEI en andere informatie. Hoe hoger het niveau van je firmware, hoe meer mogelijkheden de telefoon heeft. De firmwares van de 4e (4.3.4 - de laatste) en 5e generatie worden als relevant beschouwd.

Stap 2

Als u de ontgrendelingsfirmware wilt bepalen wanneer de telefoon uit een ander land wordt gebracht, volstaat het om een simkaart van een Russische operator te plaatsen. Als de telefoon klaagt dat de provider niet wordt ondersteund en vraagt om een simkaart van een andere mobiele provider, bijvoorbeeld AT&T, dan betekent dit dat je iPhone is vergrendeld. In andere gevallen is de communicator ontgrendeld of gewoon niet gekoppeld aan een mobiel netwerk en klaar voor gebruik.

Stap 3

Ook hebben veel iPhone-gebruikers vragen over de aanwezigheid van een jailbreak op hun telefoons, vooral nadat ze het apparaat uit hun handen hebben gekocht. U kunt als volgt controleren of de jailbreak is voltooid: zoek het bruine "Cydia"-pictogram op het scherm en klik erop. Als de applicatie is geladen, betekent dit dat het apparaat al een ingebouwde jailbreak heeft. Cydia vereist een internetverbinding om te werken. Veel gebruikers controleren de iPhone op jailbreak of niet-jailbreak door te proberen gejailbreakte apps via iTunes op hun computer te installeren. Dit is onjuist, omdat een spel of programma mogelijk niet kan worden geïnstalleerd, zelfs niet op een iPhone met een jailbreak, als het AppSync-pakket niet eerder is geïnstalleerd vanuit "Cydia".

Aanbevolen: