Hoe De Externe Poort Van De Modem Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe De Externe Poort Van De Modem Te Openen
Hoe De Externe Poort Van De Modem Te Openen

Video: Hoe De Externe Poort Van De Modem Te Openen

Video: Hoe De Externe Poort Van De Modem Te Openen
Video: ZTE modem poorten open zetten 2024, Mei
Anonim

Bij het configureren van draadloze netwerkapparaten is meestal de Firewall-functie geactiveerd. Het is erg handig omdat voorkomt dat schadelijke software het computersysteem binnendringt.

Hoe de externe poort van de modem te openen
Hoe de externe poort van de modem te openen

Noodzakelijk

netwerk kabel

instructies:

Stap 1

Het probleem is dat de firewall voor sommige programma's vaak de toegang tot internetbronnen blokkeert. In dergelijke gevallen moet u zelfstandig machtigingen registreren voor bepaalde services en hulpprogramma's. Sluit uw computer aan op de LAN-poort van de modem. Open de webinterface van de instellingen door het vereiste IP-adres in de browserregel in te voeren.

Stap 2

Als u al een modemverbinding met internet hebt geconfigureerd, opent u de eigenschappen ervan. Zorg ervoor dat NAT is ingeschakeld en actief is. Open nu het menu Advanced Setup en ga naar het NAT-menu. Sommige modemmodellen hebben een apart Firewall-menu.

Stap 3

Klik nu op de knop Toevoegen om de nieuwe regel te configureren. Zoek het menu Aangepaste server en vink het vakje ernaast aan. Voer in het veld van dit menu de naam in van het programma waarvoor u de poort wilt openen. Het wordt aanbevolen om Latijnse karakters te gebruiken als de versie van de modem het Russische lettertype niet ondersteunt.

Stap 4

Noteer nu in de kolom Server IP-adres het IP-adres van de site of bron waartoe u toegang wilt krijgen. Als je alleen het adres weet, druk dan op de toetsencombinatie "Start" en R. Typ het commando ping-adres -t in het veld dat verschijnt. Het websiteadres verschijnt in het opdrachtregelvenster dat wordt geopend.

Stap 5

Vul nu de items External Port Start, External Port End en Internal Port Start in met het nummer van de LAN-poort waarop uw computer is aangesloten. Voer in de kolom Externe IP het adres van de netwerkadapter van uw computer in.

Stap 6

Sla de modemparameters op. Start de netwerkapparatuur opnieuw op door deze een tijdje los te koppelen van het lichtnet. Wacht tot de modem is geladen en maak verbinding met de server van de provider. Probeer de verbinding die u zojuist hebt geconfigureerd. Houd er rekening mee dat modems doorgaans maximaal 32 routes voor alle poorten kunnen configureren.

Aanbevolen: