Hoe De USB-poort Op LG TV's Te Deblokkeren

Inhoudsopgave:

Hoe De USB-poort Op LG TV's Te Deblokkeren
Hoe De USB-poort Op LG TV's Te Deblokkeren

Video: Hoe De USB-poort Op LG TV's Te Deblokkeren

Video: Hoe De USB-poort Op LG TV's Te Deblokkeren
Video: Disable USB Function On LG TV, Hack 2024, Mei
Anonim

Sommige LG-tv's zijn uitgerust met een USB-connector. In dure modellen dient het om grafische, muziek- en videobestanden af te spelen. Jongere modellen gebruiken USB als serviceconnector om de firmware bij te werken, zoals blijkt uit het opschrift "SERVICE ONLY". Dit is geen probleem omdat het niet moeilijk zal zijn om het te ontgrendelen.

Hoe de USB-poort op LG TV's te deblokkeren
Hoe de USB-poort op LG TV's te deblokkeren

Het is nodig

  • - soldeerbout;
  • - twee infrarood LED's;
  • - soldeer.

instructies:

Stap 1

Het eerste dat u moet doen, is uw tv overzetten naar het servicemenu. Bij oudere modellen met firmwareversie 3.15 of later is dit vrij eenvoudig. Breng de afstandsbediening naar de infraroodsignaalontvanger aan de voorkant van de tv, houd de "OK" -knoppen een paar seconden ingedrukt, zowel op de afstandsbediening als op het apparaat zelf. Een venster met cellen voor het invoeren van een wachtwoord zou op het scherm moeten verschijnen. Voer het wachtwoord vier nullen in.

Stap 2

Op tv's met firmware hoger dan 3.15 zijn er verschillende manieren om het servicemenu op te roepen: software en hardware. Met behulp van de programmatische methode moet u firmware 3.15 downloaden voor het model dat u nodig hebt en deze installeren. Voor de hardwaremethode soldeert u de infrarood-LED's parallel.

Stap 3

Sluit ze aan op een geluidsbron, bij voorkeur een luidsprekerversterker. Download een geluidsbestand, u kunt het vinden op gespecialiseerde bronnen. Breng de LED's naar de infraroodontvanger en speel het resulterende bestand af. Pas het volume aan om de gewenste knipperfrequentie van de LED's te bereiken.

Stap 4

Als je een smartphone hebt op basis van Symbian OS of Windows Mobile met een infraroodpoort aan boord, installeer dan irRemote voor Symbian OS en NoviiRemote voor Windows Mobile. Met zijn hulp kunt u ook naar het servicemenu van uw tv gaan.

Stap 5

Selecteer in het menu dat wordt geopend het item Tool Option3. Wijzig de instelling van het EMF-item van nul naar één, nu kan de tv muziek en foto's afspelen. Verander Divx in HD om video af te spelen. Laat de rest van de items ongewijzigd. Sla de instellingen op en zet de tv uit. Na het inschakelen verschijnt er een extra snelkoppeling met een afbeelding van de USB-poort in het menu.

Aanbevolen: