Hoe De Achterkant Van Een IPhone Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe De Achterkant Van Een IPhone Te Openen
Hoe De Achterkant Van Een IPhone Te Openen

Video: Hoe De Achterkant Van Een IPhone Te Openen

Video: Hoe De Achterkant Van Een IPhone Te Openen
Video: How to Open iphone 7 | How to open iphone without suction cup 2024, Mei
Anonim

Voordat je aan zo'n verantwoorde zaak begint als het verwijderen van de achtercover van een iPhone, is het raadzaam om je eerst vertrouwd te maken met enkele aanbevelingen. Een iPhone is immers een vrij duur en hightech apparaat, dus eventuele manipulaties ermee moeten op een verantwoorde manier worden benaderd.

Hoe de achterkant van een iPhone te openen
Hoe de achterkant van een iPhone te openen

Het is nodig

  • - iPhone;
  • - kruiskopschroevendraaier;
  • - pincet.

instructies:

Stap 1

Zorg er eerst voor dat u de lade met de simkaart uit het apparaat verwijdert. Inderdaad, bij het manipuleren van de iPhone waarin de kaart is geplaatst, kunnen interne onderdelen verbuigen en kunnen er zelfs gaten achterblijven. Daarnaast is er kans op beschadiging van het apparaat.

Stap 2

Neem een kruiskopschroevendraaier en verwijder voorzichtig de twee schroeven die zich bij de dockconnector bevinden. Kies hiervoor een geschikte schroevendraaier: deze moet klein zijn.

Stap 3

Zet de zuignap op het iPhone-scherm stevig vast en trek deze naar u toe totdat het scherm loskomt. Maar houd er rekening mee dat dit heel soepel en voorzichtig moet gebeuren, anders kunnen de lussen barsten en kan het apparaat zelf verslechteren.

Stap 4

Nadat het scherm volledig is losgekoppeld van de iPhone, zie je oranje cirkels waarin cijfers zijn geschreven. Volgens deze nummering demonteert u de iPhone.

Stap 5

Neem een klein pincet, waarmee je zowel de kabels van het scherm als het touchscreen moet optillen.

Stap 6

Vervolgens moet u met dezelfde schroevendraaier de acht schroeven losdraaien die de metalen plaat vasthouden. Zorg ervoor dat alle kleine schroeven op één veilige plaats zitten, want ze zijn heel gemakkelijk kwijt te raken.

Stap 7

Daarna moet u de kabels verwijderen, die zijn gemarkeerd met een vier en een vijf. Het getal zes markeert het treingevecht. Het moet een beetje worden verhoogd. Verder, zonder de microschakelingen aan te raken, til en verwijder de plaat.

Stap 8

Maak de gelijmde batterij zo voorzichtig mogelijk los van het deksel. Gebruik een pincet om de vibrator te verwijderen. Daarna moet u de resterende schroeven en onderdelen verwijderen.

Stap 9

Verwijder ten slotte de zes schroeven die het scherm op zijn plaats houden. De hoes is nu helemaal vrij en kan eenvoudig worden vervangen. Houd er echter rekening mee dat om storingen en andere problemen te voorkomen, u uw iPhone het beste aan een professional kunt geven om de hoes te vervangen.

Aanbevolen: