Hoe Het Deksel Van Het Horloge Te Openen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Deksel Van Het Horloge Te Openen?
Hoe Het Deksel Van Het Horloge Te Openen?

Video: Hoe Het Deksel Van Het Horloge Te Openen?

Video: Hoe Het Deksel Van Het Horloge Te Openen?
Video: How to Open a Watch Back Multiple Types 2024, Mei
Anonim

De aanwezigheid van een horloge aan de hand van een persoon spreekt duidelijk in het voordeel van de eigenaar. Dit is een punctuele, doelgerichte, liefdevolle helderheid en duidelijkheid die representatief is voor de moderne beschaving. Maar op een dag merk je dat de klok heeft stilgestaan. Niets kritisch, het is misschien tijd om de batterij te vervangen. Deze uitleg geldt niet alleen voor mechanische horloges. De eigenaren van de laatste kunnen echter ook een onweerstaanbare wens hebben om de achterkant van het horloge te openen, misschien alleen om naar deze kleine versnellingen en andere sluwe horlogemechanismen te kijken.

Hoe het deksel van het horloge te openen?
Hoe het deksel van het horloge te openen?

instructies:

Stap 1

Om het horlogedeksel te openen, moet u het eerst visueel inspecteren. Dit zal helpen bepalen hoe de kap aan het chassis wordt bevestigd. Als je de schroeven vindt, heb je zeker een schroevendraaier nodig. Je hebt de schroeven niet gevonden, maar je hebt een kleine inkeping of meerdere groeven tegelijk gevonden? In dit geval hebben we het over een geschroefde achterkant van het horloge en wordt het noodzakelijk om speciale tips te gebruiken. Als de visuele inspectie geen resultaten heeft opgeleverd en de groeven niet zijn gevonden, en het deksel glanst met perfecte gladheid, dan heb je een directe weg naar de winkel van de horlogemaker.

Stap 2

Er zijn verschillende veelvoorkomende manieren om horlogekasten te openen, maar ze kunnen allemaal krassen maken op de kast van een duur uurwerk en het uiterlijk verpesten.

Stap 3

Je hebt besloten om te proberen het deksel te openen. Zet de horlogekast stevig vast en zorg ervoor dat deze volledig onbeweeglijk is. Dit is waar een schuifmaat van pas komt - de perfecte bevestiging voor thuishorlogemakers. Als je een deksel met vergrendeling hebt, bereid dan een dun mes voor waarmee je het moet oppakken, of een ander soortgelijk voorwerp dat in het microgaatje tussen de koffer en het deksel kan kruipen. Om de schroefdop af te leiden, gebruikt u een schuifmaat om de achterklep bij de randen vast te pakken en stevig tegen de klok in te draaien.

Stap 4

Om uw werk te vergemakkelijken, helpt u speciale sets gereedschappen voor horlogemakers, met bevestigingsmiddelen, schroevendraaiers van verschillende kalibers, tips en andere inventaris. Het hebben van zo'n koffer zal je taak veel gemakkelijker maken, hoewel het resultaat ook niet kan worden gegarandeerd. Maar de voordelen liggen voor de hand: er zullen geen onbedoelde krassen zijn, de behuizing zal niet in de remklauw worden bekrast en de punten passen perfect in de groeven, zonder het metaal te buigen. Ga naar de werkplaats, anders riskeer je je horloge te doden.

Aanbevolen: