USB Aansluiten Op Een PDA

Inhoudsopgave:

USB Aansluiten Op Een PDA
USB Aansluiten Op Een PDA

Video: USB Aansluiten Op Een PDA

Video: USB Aansluiten Op Een PDA
Video: اتصال موبایل و تبلت به فلش با کابل USB 3 TO OTG 2024, Mei
Anonim

Voor het aansluiten van USB-apparaten en opslagapparaten op een PDA is ondersteuning van de USB-hostfunctie vereist, d.w.z. een speciale adapter voor een echte volwaardige toegangspoort. De officiële naam is USB on-the-go.

USB aansluiten op een PDA
USB aansluiten op een PDA

instructies:

Stap 1

Bestudeer zorgvuldig de technische documentatie van uw PDA - ondersteuning of gebrek aan ondersteuning voor de USB-Host-functie moet daar worden weergegeven. Controleer of er een speciale USB-hostkabel in het pakket zit. Zo'n kabel wordt aangesloten op een standaard dataconnector. Houd er rekening mee dat alleen voor het aansluiten van een USB-stick geen extra stuurprogramma's hoeven te worden geïnstalleerd. Alle andere USB-apparaten gaan ervan uit dat de vereiste stuurprogramma's zijn geïnstalleerd.

Stap 2

Om USB-sticks te gebruiken, steekt u de stick gewoon in de poort en vindt u deze in de lijst. Houd er rekening mee dat Windows Mobile geen NTFS-geformatteerde USB-drives ondersteunt. Zorg ervoor dat u FAT16 / 32 gebruikt. Een USB-harde schijf vereist een verplichte aansluiting op een extra stroombron en de gegevensoverdrachtsnelheid zal in dit geval erg traag zijn.

Stap 3

Als u een toetsenbord, muis of printer op uw PDA moet aansluiten, moet u een speciale driver voor usb.oscillator installeren. Download hiervoor het benodigde stuurprogramma, dat gratis op internet wordt verspreid, op uw desktopcomputer en pak de bestanden SIUSBXP.dll en SIUSBXP_LIB.dll uit. Zoek het bestand dat overeenkomt met de PDA-versie en maak er een kopie van in de Windows-map van het mobiele apparaat.

Stap 4

Voer het uitvoerbare bestand OscillCE.exe uit om de nodige wijzigingen aan te brengen in de registervermeldingen van het PDA-systeem en start het mobiele apparaat opnieuw op. Sluit de speciale USB-hostkabel aan en sluit het gewenste USB-apparaat aan.

Stap 5

Wacht tot het onbekende apparaat is gedetecteerd en typ siusbxp in het juiste veld van het systeemwaarschuwingsvenster. Bevestig de uitvoering van de geselecteerde actie door op de knop OK te klikken en geef USB1 op in de regel "Poort" bij het configureren van de verbinding in de shell. Deze actie zal leiden tot het gebruik van het geïnstalleerde siusbxp-stuurprogramma en de juiste werking van het USB-apparaat dat op de PDA is aangesloten.

Aanbevolen: