Een Camera Aansluiten Op Een PDA

Inhoudsopgave:

Een Camera Aansluiten Op Een PDA
Een Camera Aansluiten Op Een PDA

Video: Een Camera Aansluiten Op Een PDA

Video: Een Camera Aansluiten Op Een PDA
Video: CameraInstallatie nl - Zo plaatsen wij een bewakingscamera bij u thuis 2024, April
Anonim

Zelfs schoolkinderen hebben geleerd dat een zakcomputer via een USB-interface op een gewone pc kan worden aangesloten. Maar door de set PDA-interfaces kun je de randapparatuur voor verschillende doeleinden gebruiken. Elk van de interfaces heeft zijn eigen kenmerken, maar sommige worden niet zo vaak gebruikt als USB of BlueTooth.

Een camera aansluiten op een PDA
Een camera aansluiten op een PDA

Noodzakelijk

  • - PDA;
  • - fototoestel;
  • - uitbreidingsslot;
  • - USB-kabel;
  • - infraroodpoort.

instructies:

Stap 1

Houd er rekening mee dat voor het functioneren van apparatuur de stuurprogramma's verantwoordelijk zijn voor het systeem dat op de PDA is geïnstalleerd. Informatie-uitvoer naar het PDA-scherm wordt uitgevoerd door programma's die verantwoordelijk zijn voor bepaalde functies. Alle externe apparatuur wordt volgens hetzelfde principe aangesloten. Sommige soorten apparatuur die gemakkelijk op een grote pc kunnen worden aangesloten, worden echter mogelijk niet ondersteund door de Pocket PC.

Stap 2

Stel zelf de prestaties van bepaalde functies van de PDA in. Voldoe aan uw behoeften met uitbreidingsslots. Dit zijn apparaten die op de PDA-behuizing worden geïnstalleerd, er zijn al verschillende modules op aangesloten. De meeste Pocket PC's gebruiken Compact Flash of Multimedia Card-uitbreidingsslots. Sommige PDA-modellen kunnen Smart Media of Memory Stik van SONY gebruiken. Raadpleeg de gebruikershandleiding voor de mogelijkheid om een of ander uitbreidingsslot te gebruiken.

Stap 3

Sluit een digitale camera via een USB-kabel aan op de PDA. Let op de voorwaarde dat de stuurprogramma's van beide apparaten overeenkomen. Soms worden drivers voor verschillende soorten apparaten door de PDA-fabrikanten zelf geleverd. Een digitale camera is geen gebruikelijk type apparaat dat gebruikers proberen aan te sluiten op een PDA.

Stap 4

Stuur foto's naar uw PDA via Ir als u een digitale camera heeft die infrarood ondersteunt. Het enige nadeel is de lage gegevensoverdrachtsnelheid.

Stap 5

Gebruik CF-camera's om verbinding te maken met een PDA. Breng de vastgelegde beelden over via uw PDA. Bekijk foto's op uw PDA vanaf een aangesloten digitale camera. Let bij het kiezen van apparaten op de compatibiliteit van uitbreidingsslots voor beide apparaten.

Stap 6

Vaak proberen gebruikers niet een digitale camera, maar een webcamera op een PDA aan te sluiten. Let op de Webcamera Plus applicatie en transformeer uw PDA. Dit is mogelijk als op uw Pocket PC Windows Mobile is geïnstalleerd.

Aanbevolen: