Een USB-flashstation Aansluiten Op Een Tv

Inhoudsopgave:

Een USB-flashstation Aansluiten Op Een Tv
Een USB-flashstation Aansluiten Op Een Tv

Video: Een USB-flashstation Aansluiten Op Een Tv

Video: Een USB-flashstation Aansluiten Op Een Tv
Video: How to connect a USB Flash drive to your TV to view photos, videos and files. 2024, April
Anonim

Moderne televisies kunnen niet alleen televisie-uitzendingen weergeven, maar ook dienen als monitor voor een computer, foto's weergeven en video-opnames afspelen. De eenvoudigste manier om mediabestanden naar uw tv te downloaden, is door een gewone USB-stick te gebruiken.

Een USB-flashstation aansluiten op een tv
Een USB-flashstation aansluiten op een tv

instructies:

Stap 1

Als je een gelukkige eigenaar bent van een moderne tv, hoef je alleen maar een USB-connector te vinden en je USB-flashdrive erin te steken. Nou ja, zelfs als je op de knop op de afstandsbediening drukt, die het beeld omschakelt naar een signaal van een externe bron (meestal de TV / AV-knop). Maar moderne tv's zijn anders, en als je een model hebt gekocht dat geen USB-poort heeft - een standaardconnector voor het aansluiten van een flashstation - maak je geen zorgen, het probleem is oplosbaar.

Stap 2

U kunt een USB-flashstation op een tv aansluiten met elke mediaspeler - een apparaat dat de omvangrijke en niet langer benodigde dvd-spelers heeft vervangen.

Een eenvoudig, maar in staat om videobestanden van elk formaat af te spelen, foto's weer te geven en muziek af te spelen, een mediaspeler kost niet meer dan $ 100 en is tegelijkertijd niet groter dan een zakboekje.

Sluit je mediaspeler dus aan op elke tv (zelfs een CRT) met een geschikte kabel (meegeleverd) en steek je USB-stick in de USB-poort van de mediaspeler. Selecteer op de tv de ontvangst van een signaal van een externe bron (TV / AV-toets) en geniet ervan!

Aanbevolen: