Hoe Video Van Telefoon Naar Computer Over Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Video Van Telefoon Naar Computer Over Te Zetten
Hoe Video Van Telefoon Naar Computer Over Te Zetten

Video: Hoe Video Van Telefoon Naar Computer Over Te Zetten

Video: Hoe Video Van Telefoon Naar Computer Over Te Zetten
Video: How To Transfer Videos From Android to PC With USB Cable - Phone Not Connecting To Computer Via USB 2024, Mei
Anonim

De moderne mobiele telefoon is niet alleen een communicatiemiddel. Hiermee kunt u naar muziek luisteren, foto's bekijken, boeken lezen en foto's en video's maken. Voor gemakkelijker uploaden naar internet of verwerken, kunt u de video het beste naar een computer kopiëren. Dit kan op verschillende manieren.

Hoe video van telefoon naar computer over te zetten
Hoe video van telefoon naar computer over te zetten

instructies:

Stap 1

Sluit apparaten fysiek aan. Dit gebeurt met behulp van een speciale datakabel die bij de telefoon wordt geleverd. Aan het ene uiteinde van deze kabel bevindt zich een speciale stekker voor aansluiting op de telefoon en aan het andere uiteinde bevindt zich een gewone USB-interface voor aansluiting op een computer. Voordat u uw telefoon voor de eerste keer aansluit, installeert u de stuurprogramma's op uw computer, die meestal op een cd bij uw telefoon worden geleverd. Naast het stuurprogramma van de cd kunt u speciale toepassingen installeren voor het synchroniseren van de agenda en het telefoonboek, eigen bestandsbeheerders en nog veel meer (afhankelijk van het telefoonmodel). Een telefoon die is aangesloten op een computer kan worden herkend als een telefoon (apparaat) zelf of als een gewone harde schijf. Om video over te brengen, zoekt u de map in het geheugen van de telefoon waar deze is opgeslagen en kopieert u deze op de gebruikelijke manier.

Stap 2

Verbind uw telefoon met uw computer via draadloze Bluetooth-technologie. Activeer hiervoor deze modules op je telefoon en computer. Klik daarna in het systeemvak van uw computer op het Bluetooth-pictogram, in het geopende venster klikt u op "Apparaat toevoegen". Selecteer uw telefoon in de zoekresultaten voor een draadloos apparaat. Voer in uw telefoon de door de computer gegenereerde pincode in. De apparaten zijn nu verbonden via Bluetooth-technologie. Om video over te zetten naar uw computer, opent u deze in Bestandsbeheer en selecteert u "Verzenden via Bluetooth" in het menu. Selecteer de computer als de ontvanger.

Een andere manier om video over te zetten met behulp van draadloze technologie, is door bestanden te bladeren op de telefoon die op de computer is aangesloten en de gewenste video's ervan te kopiëren.

Stap 3

U kunt ook video overzetten naar een computer met kaartlezers die zijn aangesloten op of ingebouwd in een computer. In dit geval moet de telefoon de werking van verwisselbare geheugenkaarten ondersteunen. Haal de flashcard uit de telefoon en steek deze in de kaartlezer. Om video op deze manier over te zetten, kopieert u deze eenvoudig van een flashkaart en plakt u deze in mappen op uw computer.

Aanbevolen: