Hoe Foto's Van Telefoon Naar Computer Over Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Foto's Van Telefoon Naar Computer Over Te Zetten
Hoe Foto's Van Telefoon Naar Computer Over Te Zetten

Video: Hoe Foto's Van Telefoon Naar Computer Over Te Zetten

Video: Hoe Foto's Van Telefoon Naar Computer Over Te Zetten
Video: How to Transfer Photos from Android Phone or Tablet to a PC 2024, Maart
Anonim

Veel mensen gebruiken de telefoon, naast bellen, om te fotograferen. Maar het bekijken van foto's op een mobiele telefoon en het uitvoeren van andere bewerkingen is niet zo handig. Daarom rijst vroeg of laat de vraag hoe foto's van een telefoon naar een computer kunnen worden overgebracht.

Hoe foto's van telefoon naar computer over te zetten
Hoe foto's van telefoon naar computer over te zetten

instructies:

Stap 1

Gebruik een USB-kabel om uw telefoon op uw pc aan te sluiten. Wacht na het aansluiten op het karakteristieke geluid van het systeem, dat aangeeft dat er een nieuw apparaat op de computer is aangesloten. Wacht terwijl het systeem het type aangesloten apparaat detecteert en de vereiste stuurprogramma's installeert. Daarna kunt u met het geheugen van de telefoon werken zoals met een gewone USB-stick.

Stap 2

Open de map van de aangesloten telefoon met Verkenner. Zoek de map met de foto's die u naar uw computer wilt overbrengen. Selecteer ze, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer de regel "Kopiëren". Open daarna in de verkenner de computermap waarin je de foto's wilt plaatsen. Klik nogmaals met de rechtermuisknop en selecteer Plakken. Wacht tot de foto's zijn overgezet. Naast de standaard verkenner kunt u ook elke andere bestandsbeheerder gebruiken.

Stap 3

Om foto's van uw telefoon naar uw computer over te zetten, kunt u ook een officiële applicatie gebruiken waarmee u uw telefoon kunt synchroniseren met een pc. In de regel wordt de cd met dit programma meegeleverd in de set van de mobiele telefoon. Nadat u uw telefoon op uw computer hebt aangesloten, start u deze applicatie. Selecteer een bestandsbeheerder, gebruik deze om de benodigde foto's te markeren en kopieer ze naar een map op uw computer.

Stap 4

Als je geen kabel hebt om je telefoon op een computer aan te sluiten, gebruik dan een infrarood- of Bluetooth-adapter. Sluit het aan op uw computer. Selecteer daarna de gewenste foto's in de telefoon, druk op "Opties" -> "Verzenden" en specificeer naar welk kanaal u ze wilt overbrengen: infrarood of Bluetooth. Selecteer uw computer in de lijst met apparaten en start het overdrachtsproces. Wacht tot alle bestanden zijn overgedragen.

Stap 5

Als de foto's op de geheugenkaart van uw telefoon staan, verwijdert u deze. Steek hem vervolgens in de kaartlezer van uw computer, open de geheugenkaartmap met de verkenner, zoek de nodige foto's en kopieer ze.

Aanbevolen: